Пътна помощ Радомир

  • Пътна помощ Радомир

    Пътна помощ Радомир

    За нощна тарифа (21:00 – 08:00) и на националните празници се начислява допълнително + 50% върху цената.За градски курсове над 10 км. в посока е възможно завишение на цените от сайта.

Пътна помощ Радомир

Мотоциклети / Автомобили / Джип / Ван / Пикап

За нощна тарифа (21:00 – 08:00) и на националните празници се начислява допълнително + 50% върху цената.За градски курсове над 10 км. в посока е възможно завишение на цените от сайта. Когато ни ангажирате, но в последствие откажете услугата – дължите минималната такса за вида МПС според ценоразписа. Минимална такса за изънградския курс: 60 лв. Цената включва товарене, превоз и разтоварване. При липсващи колела, повреда на ходовата част или кормилната уредба се начисляват допълнително 20 лв. При престой над 30 минути не по наша вина се начисляват допълнително 10 лв. за всеки половин час. При липсваща кука се начислява 10 лв. еднократно. Всички цени са без ДДС!

Регистрация в КАТ

София град и София окръг, без присъствието на клиента: Взимане на МПС-то от място, удобно за клиента, транспортиране до КАТ, регистрация и транспортирането му обратно до удобно за клиента място – 150 лв. (цената е за леки автомобили). Необходимо е предварително клиента да ни е упълномощил да регистрираме конкретното МПС на негово име с нотариално заверено пълномощно. В цената на услугата не е включена застраховка- Гражданска отговорност и Екотакса, които се заплащат допълнително.

Транспортни услуги

Насочване и транспорт до специализиран сервиз в рамките на града – 40 лв. Изваждане на МПС от дерета и канавки – 30 лв. на започнат час. Транспорт на пътниците от авариралото МПС: За град София и град Перник – 5 лв. на човек, извън рамките на града – по договорка Закарване на ход на МПС до пункт за ГТП без присъствието на клиента (услугата е само за гр. София) – 40 лв. като тази цена не включва таксата за ГТП.

Доставка на консумативи

Осигуряване на гориво на място (услугата е само за гр. София) – 40 лв. + цената на горивото. Осигуряване на антифриз на място (услугата е само за гр. София) – 40 лв. + цената на антифриза
Пътна помощ Радомир

Международен транспорт

В рамките на Европейския Съюз

Автомобил / Джип / Ван / Пикап

В цените за транспорт в Европейски съюз не са включени магистрални и терминални такси. За автомобили на стойност над 5000 евро се сключва задължителна карго застраховка за сметка на клиента. Всички цени са без ДДС!

Извън рамките на Европейския Съюз

Автомобил / Джип / Ван / Пикап

В цените за транспорт извън Европейски съюз не са включени магистрални и терминални такси. За автомобили на стойност над 5000 евро се сключва задължителна карго застраховка за сметка на клиента. Всички цени са без ДДС!
Пътна помощ Радомир

Drink and Drive Taxi

Какво е Drink & Drive ли? – Популярното название на „You drink – We drive” – преведено на български “Вие пиете – ние караме”. С новата услуга на Drink & Drive Вие вече имате възможност след употреба на алкохол да пътувате или да се придвижите до желаната от вас точка с Вашия личен автомобил. Професионален шофьор ще се погрижи за Вашата сигурност на пътя. Така си гарантирате не само на Вас, но и на останалите участници в движението безпроблемно пътуване. Ако често Ви се случва да попадате в ситуация, при която излизате с личния си автомобил и непредвидено приемете любезна покана за едно-две питиета, не е нужно да отказвате. Лесно и бързо можете да поверите шофирането на нашите служители. Не е необходимо да цитираме статистиката за да Ви напомним, колко хора са пострадали при пътни инциденти от шофьори в нетрезво състояние. Подхождайте отговорно към празнуването. Спасете човешки животи! Погрижете се за своето спокойствие! Доверете се на професионалистите! Удобно, практично, сигурно !!!

Цени

Карта

Тази фирма е регистрирана на следните места: