Комплекс Райски кът

  • Комплекс Райски кът

    Комплекс Райски кът

 

Информация за комплекса

Комплекс "Райски кът" е разположен на самия бряг на язовир "Пчелина" с.Лобош на 30 км. от град Перник. Той предлага модерна и уютна хотелска база от категория 1 звезда и голямо разнообразие от приятно и забавно изкарване на свободното време. Комплексът разполага с 28 просторни стаи и апартаменти с 75 легла, 3 стандартни апартамента , 1 единична стая с 1 легло, 11 стаи с 2 легла и 14 стаи с три легла. Всички стаи са елегантно обзаведени и предлагат цифрова телевизия, самостоятелен санитарен възел и климатик.

На разположение на гостите през летния сезон са открит басейн със съвременна филтрираща система, ресторант - градина с 250 места, видео стена, атрактивни програми през почивните дни включващи - гостувания на фолк певици, открита дискотека, промоции на напитки и оркестър на живо.

Планинският чист въздух, съчетан с красотата на дивата природа и предлагания комфорт от нас са прекрасно място за почивка и/или лов и риболов.

При предварителна заявка организираме частни партита/сватби, банкети, рождени дни.

Гостите на нашият комплекс могат да бъдат и вашите домашни любимци.
 


Леглова База

Хотелската част разполага със 75 броя легла разположени в единични, двойни и тройни стаи.Всяка стая е снабдена със самостоятелен санитарен възел, цифрова телевизия, климатик

          Разпределение на стаите:

  • 14бр. тройни стаи - спалня + 1 единично легло
  • 11бр. двойни стаи - спалня
  • 5бр. двойни стаи - с по 2 единични легла
  • 1бр. единична стая - 1 легло

ГалерияТази фирма е регистрирана на следните места: