МЕБЕЛЕН МАГАЗИН ФИОРЕ гр. СВЕТИ ВЛАС
Добре дошли в най-големия мебелен магазин в гр. Свети Влас
Магазин "Фиоре" предлага и изработва качественно, разнообразно, функционално и модерно обзавеждане на достъпни цени за вашия апартамент, къща или хотел. Фирмата разполага с шоурум от над 400 кв.м., и с голямо разнообразие от дивани, кухни, спални, корпусна мебел, матраци, щори, пердета, осветителни тела, ратанови мебели и аксесоари в наличност и собствен транспорт.
РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ, МОНТАЖ, ПРИ КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ!!!!
Рая Фиоре

Благодарение на опита, който имаме и с цел подбиране на най-доброто и функционално обзавеждане за Вас,  фирмата изработва визоализации на цялостни интериорни проекти, а също така и на индивидуални мебели и кухни по поръчка.Екипа на фирма „Рая Фиоре” обръща сериозно внимание на индивидуалните решения за кухни, спални, антрета, гардероби и трапезарии. Нестандартното обзавеждане е продиктувано от специфичните условия на интериора, за които е предназначено. Умело можем да съчетаем стандартни мебели с модели изработени по индивидуални проекти за постигане на интериорен завършек. Ние ще Ви консултираме и ще Ви предложим да изберете от най-добрите възможности за функционално и естетично обзавеждане.

 

РАБОТИМ С КРЕДИТНИ И ДЕБИТНИ КАРТИ!!! МОЖЕТЕ ДА КОНТАКТУВАТЕ СНАС  ПО ТЕЛ. , E-MAIL НА БЪЛГАРСКИ , РУСКИ И АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!!!