ЕТ Бойчо Стоев - Разцвет Стоев

  • ЕТ Бойчо Стоев - Разцвет Стоев

    ЕТ Бойчо Стоев - Разцвет Стоев

    ЕТ Бойчо Стоев - Разцвет Стоев е създадена през 1989 г. и вече повече от 22 години се налага на пазара с високо качество на своите продукти и конкурентни цени. Разполага с 48 000 кв.м. производствена площ, от които 20 000 кв.м. са оранжерии...

ЕТ Бойчо Стоев - Разцвет Стоев

ЕТ Бойчо Стоев - Разцвет Стоев

ЕТ Бойчо Стоев - Разцвет Стоев е създадена през 1989 г. и вече повече от 22 години се налага на пазара с високо качество на своите продукти и конкурентни цени.

Разполага с 48 000 кв.м. производствена площ, от които 20 000 кв.м. са оранжерии.

Основната и дейност е производство на различни видове цветен разсад за балкона и градината, декоративни храсти и саксийни цветя - като Циклама, Хризантема, Примула, Импасианс и Коледна звезда.

Разцвет работи в сътрудничество с утвърдени на световно ниво компании за производство на изходен посадъчен материал и семена, което е гаранция за качество, вече добре познато на българския потребител.

Редом с производствената дейност фирмата се занимава и с търговия. През 2001 г. бе създаден Градински център Разцвет, където се осъществява търговия на едро и дребно с клиенти от цяла България. Освен растенията собствено производство, за да задоволи нарастващите нужди на пазара, Разцвет предлага и саксийни цветя от Холандия.

Градински център

Градински център Разцвет произвежда широка гама пролетен и есенен разсад, балконски цветя, Хризантема Мултифлора, Коледна звезда, Циклама, Примула. Предлага още студоустойчива растителност собствено производство и внос, стайни цветя за дома и офиса. Извършва вътрешно и външно озеленяване. Търговия на едро и дребно.

Цветен разсад Стара Загора