Разсадник Петрови

  • Разсадник Петрови

    Разсадник Петрови

    предлага собствена продукция, отличаваща се с високо и разнообразно качество, както и конкурентни цени. Продаваме продукцията си на клиенти от цялата страна. Растения за жив плет - лугуструм, източна туя, хибискус и други.

Разсадник Петрови

Разсадник Петрови

Разсадник "Петрови" предлага собствена продукция, отличаваща се с високо и разнообразно качество, както и конкурентни цени. Продаваме продукцията си на клиенти от цялата страна. Растения за жив плет - лугуструм, източна туя, хибискус и други. Вечнозелени иглолистни - източна туя, западна туя, смарагди. Растения за алпинеум - седуми, радиканс, армерия, флокс, кампанула, сабина, здравец, мини карамфил и др.

Нашият разсадник е създаден преди 15г. в сферата на декоративната растителност и може да се нарече вече семеен бизнес. Предлагаме качествена стока, отличаваща се с голямо разнообразие и достъпни цени. В задълженията към работата си се стремим да се доказваме и пред другите конкуренти на пазара. Семейният ни бизнес се разширява с всяка изминала година и  видовото си разнообразие от продукция. До момента обработваме площ от 7дк. Разсадник Петрови се намира в с. Михалци, община Павликени, област Велико Търново. Доставка се извършва на територията в цялата страна.

Услуги

Производство на декоративна растителност. Търговия на едро и дребно. Доставка в цялата страна. Нашият разсадник доставя декоративна растителност със собствен транспорт. Също така доставяме и с куриерски фирми.