Рея Дизайн ЕООД ( Visit Website )

Рея Дизайн ЕООД

Рея Дизайн е студио за интериорен дизайн – проектиране и реализация. Ние предлагаме цялостни интериорни решения и се ангажираме с пълния работен процес от предварителното визуализиране на вашата идея до оформянето й в окончателен работен проект и нейното реализиране...

Презентация

Рея Дизайн ЕООД

Рея Дизайн е студио за интериорен дизайн – проектиране и реализация. Ние предлагаме цялостни интериорни решения  и се ангажираме с пълния работен процес от предварителното визуализиране на вашата идея до оформянето й в окончателен работен проект и нейното реализиране. Наша основна цел е създаване на завършен краен продукт, комуникация, персонален стил, ясно и достъпно съдържание и отличаващ се дизайн.

 

Фирмата извършва проектиране, интериорен дизайн и обзавеждане на кухни, спални, детски стаи, офиси, магазини, заведения, апартаменти, къщи и други. Цената на всеки проект е строго индивидуална, в зависимост от размери, материали, конструкция, сложност на мебелите и други. Фирмата работи с висококачествени материали на фирми, доказали се в бранша.

 

От нас може да закупите и електроуреди за вграждане, както и свободностоящи за Вашата кухня. Това, което ни прави различни в областта на интериорния дизайн е изключителното новаторство, високото качество, огромна енергия, неподражаем почерк и много новаторски идеи.

 

 

 

Фирма Рея Дизайн е изградена от млад, амбициозен екип, който с висока степен на професионализъм и в съответствие с най-новите модни тенденции в интериора, се стреми да внесе топлина, уют и хармония във Вашия дом.

 

Категории

  • ВСЕКИДНЕВНИ
  • СПАЛНИ
  • КУХНИ
  • ДЕТСКИ СТАИ
  • ОФИСИ
  • МАГАЗИНИ

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Рея Дизайн ЕООД - Русе

Рея Дизайн ЕООД - Русе

0886 713 860

Русе

Рея Дизайн ЕООД