Ресторант Фантазия ( Visit Website )

Ресторант Фантазия

за да се насладите на истински лукс, уютна обстановка и великолепна кухня. Заведението работи с клиенти от 2009 година и е безспорно едно от места в София, които си заслужава да посетите. Разполага със 65 места и два уникални по своя интериор салона разделени, както за пушачи, така и за непушачи...

Презентация

Ресторант Фантазия

Заповядайте в Ресторант Фантазия, за да се насладите на истински лукс, уютна обстановка и великолепна кухня. Заведението работи с клиенти от 2009 година и е безспорно едно от места в София, които си заслужава да посетите. Разполага със 65 места и два уникални по своя интериор салона разделени, както за пушачи, така и за непушачи.

 

През пролетта и лятото разполагаме с 20 места на открито . Така клиенти ни могат за няколко часа да забравят градския шум и напълно да се откъснат от проблемите си, опитвайки вкусните блюда, приготвени от майсторите готвачи. Кокетните сепарета дават възможност на влюбените двойки да организират своя романтичен обяд или вечеря. Ресторантът предлага широко разнообразие от ястия, приготвени на момента. Персоналът с удоволствие ще ви препоръча ястие, отговарящо на вашия вкус и подходящо за всеки повод. 


Ресторант Фантазия е идеално място за провеждане на рождени дни, сватби, абитуриентки балове и кръщенета. Нашият екип от професионалисти ще ви помогне да се забавлявате с близките и познатите си, да преживеете чудесни мигове, да се насладите на великолепната храна и да почерпите гостите си със специално подбрани питиета. Подарете си незабравими мигове в Ресторант Фантазия. Заведението разполага и с два телевизора на който могат да се гледат мачове по ФИЛМ + и ТВ +.

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Ресторант Фантазия - София

Ресторант Фантазия - София

0888 921 640

Ресторанти

София, ж.к.Гоце Делчев, бл.7 вх.В