РОДИЗ ЕООД

  • РОДИЗ ЕООД

    РОДИЗ ЕООД

 

РОДИЗ ЕООД

Родиз ЕООД е българска фирма за производство и проектиране на метални изделия по поръчка. Разполагаме с модерно оборудване „CNC” машини за прецизно обработване на лисов материал, тръби и профили и система за прахово боядисване. Нашия екип е с опит натрупан в фирмата вече повече от 11 години.

При нас няма минимални количества но поемаме и серийно производство.
Ние сме вашия парньор когато ви трябват метални детайли, искате да се изработи ваш продукт, или имате клиент с нестандартни изисквания. Можете да ни изпращате чертежи, скици или сники и да ни се доверите.

Натрупания технологичен опит ни дава възможност да работим в много и различни области на продуктите които произвеждаме.

Друга област в която се развиваме успешно са “Self-Service” машините като: информационни КИОСК апарати, разплащатени терминали, Вендинг и Игрални (Казино) автомати.

Нашите машини са оборудвани с всички необходими устройства за разплащане с банкноти и монети, визуализация с обикновени или „Touch screen” монитори, компютърна конфигурация, захранване и окабеляване по спецификация на клиента съобразена с използвания от него софтуер. Фирмата работи директно с водещите производители на хардуер, което гарантира високо качество.

Седалище и производствените мошности на фирмата са базирани в покрайнините на гр. София – с. Голяновци, на площ от 4000м2.

Родиз ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008

 

Метални гардероби

 

Процеса на производство в Родиз ЕООД е цялостен, което включва рязане на детайлите, огъване, заваряване, почистване и боядисване.

Проектиране по проект на клиента

Родиз ЕООД е специализирана в конструиране и проектиране на метални конструкци за машини. За нас дизайна и функционалността на изделието са еднакво важни. 3D проектирането е сложен процес кадето се създават всички необходими елементи на изделието, след което се монтират виртуелно. По този начин се работи изключително прецизно и могат да се видят предварително недостатъците при експолоатацията на бъдешия продукт и да се избегнат. Проектирането включва изработването на прототип за удобрение.

Можете да изпратите чертежи, снимки или описание на желаните от вас детайли или продукт. Нашите специалисти ще се свържат с вас ако е необходима допълнителна информация.

Лазерно рязане на метални детайли

Лазерното рязане се използва когато имате детайли със специфична форма, когато се изисква точност на размера до 0,01 мм или дебелината на материала го изисква.
Предлагаме лазерно рязане на ниски цени в кратки срокове. Работим както с наш така и с материал на клиента. Разполагаме с машини за лазерно рязане TRUMPF и нов Фибер лазер.
Лазерно рязане на детаили от: черна стомана, неръждаема стомана, алуминий, мед, месинг.

Щанцоване/перфориране на метални детайли

Разполагаме с CNC щанцоващи машини и богата гама инструменти. Изработване на метални решетки, декоративни панели, метални капаци и др.

Изпратете вашите чертежи, снимки или описание на желаните от вас детайли. Нашите специалисти ще се свържат с вас ако е необходима допълнителна информация.

Огъване на метални детайли

Изпратете вашите чертежи, снимки или описание на желаните от вас детайли. Нашите специалисти ще се свържат с вас ако е необходима допълнителна информация.

Прахово боядисване

Работим с утвърдени производители на бой и лакове, който гарантират високо качество на боята след изпичане, устойчивост на удар и драскотини. Също така различна боя за изделия предназначени за вътрешна и външна употреба.

Освен цвят клиентите могат да избират и различна повърхност : гладка, текстура и шегрен.

Фирмата работи със система за боядисване “GEMA”. Избор на цвят по каталог RAL.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 и гарантираме високо качество на нашите услуги и опазване на фирмената тайна на всеки клиент.

 

Галерия