Счетоводна кантора Родопски

  • Счетоводна кантора Родопски

    Счетоводна кантора Родопски

 

Счетоводни кантори Пловдив

Ние сме специализирани в цялостното счетоводно обслужване на фирми. Предлагаме качествени счетоводни услуги, данъчни и бизнес консултации, обслужване от квалифициран и опитен персонал. Имаме индивидуален подход към нуждите на нашите клиенти, според потребностите на техния бизнес.Гарантираме коректност и конфиденциалност в нашата работа.

Услуги

1.Абонаментно счетоводно обслужване - цялостно счетоводно обслужване и защита на интересите на фирмата ви пред всички отговорни институции, постоянни консултации, регистрации по ЗДДС, изготвяне на ежемесечни справки-декларации по ЗДДС, изготвяне на годишни данъчни декларации и отчети, изготвяне на ведомости за работни заплати и трудови договори, както и всички други необходими документи.

2.Годишно счетоводно приключване - дружества, които не са развивали дейност през годината могат да не водят текущо счетоводство, а да прибягнат до услугите на счетоводител еднократно след изтичане на финансовата година.

3.Личен състав и работни заплати – тази услуга е включена в пакета „Абонаментно счетоводно обслужване”, но може да се предлага и отделно. Препоръчва се за фирми, които имат счетоводител, но неговата натовареност на позволява той да се занимава с личен състав, изготвяне на ведомости за заплати, подаване на болнични в НОИ и др.

Цени

Цената на месечния абонамент за счетоводно обслужване се определя от документооборота и численността на заетия персонал. Значение има и дейността на фирмата.

  • За новорегистрирани фирми с документооборот до 60 бр. – 60 лв (нерегистрирани по ЗДДС) и 120 лв (регистрирани по ЗДДС)
  • От 60 до 120 бр. документи – 120 лв(нерегистрирани по ЗДДС) и 240 лв (регистрирани по ЗДДС)
  • От 120 до 250 бр. документи – 240 лв (нерегистрирани по ЗДДС) и 320 лв (регистрирани по ЗДДС)
  • Над 250 бр. документи – цени по договаряне.