Родопски хляб Анчев

 • Родопски хляб Анчев

  Родопски хляб „Анчев”

  Фирма „Анастас Анчев” ЕООД е 100% частна фирма, създадена през 2007г. с основен предмет на дейност производство на хляб и хлебни изделия.

 • Родопски хляб Анчев

  Родопски хляб „Анчев”

  Хлябът, като основна храна съществува от началото на човешката цивилизация до наши дни. Навсякъде по света той е символ на плодородие и благополучие. Ние от „Родопски хляб” осъзнаваме отговорността си пред тази многовековна традиция и приготвяме нашите продукти с уважение, любов и благодарност.

 • Родопски хляб Анчев

  Родопски хляб „Анчев”

  Отглеждан преди хилядолетия, забравен, но оцелял през вековете,днес ние от Родопски хляб, възраждаме традицията Лимец да присъства на Вашата трапеза.

Родопски хляб Анчев

Родопски хляб „Анчев”

Фирма „Анастас Анчев”  ЕООД е 100% частна фирма, създадена през 2007г. с основен предмет на дейност производство на хляб и хлебни изделия.

Произвежданите от фирма „Анастас Анчев” ЕООД продукти са с търговската марка „Родопски хляб”.

Избора на името „Родопски” е, за да се асоциира като хляба на Родопчани. Уникалната фирмена опаковка представлява стилизирано родопско каре. Използвания традиционен за Родопите мотив е символ на местния фолклор, бит и култура, втъкаван  от стари времена в кърпи, торби и носии.

Продуктовия асортимент на фирмата включва:

Хляб за масова консумация – „Добруджа” - нарязан, типов, пълнозърнест, многозърнест, ръжено-пшеничен, царевичен и ръчен (по стара технология), хляб от 100% Лимец, пълнозърнест хляб с Лимец.

Хлебни изделия:

Франзели, бротчета  и земели.

Закуски над 20 вида:

Баничка, вита баничка, баничка с колбас, баничка със спанак, баничка с праз лук, кашкавалка, сиренка, милинка, закуска с колбас, закуска „Лодка”, поничка, геврек, орехово козуначе, кифла с мармалад, кифла с шоколад, кремка, балатонка, пица Калцоне”, кръгла пица, блатове за пица, тутманик,

Родопски клин, пататник, сандвичи, питки за сандвич, джоб за хамбургер, „Родопска пита със сирене”-закуска за цялото семейство, козунаци.

Кетъринг:

7 вида мини закуски; мини питки – бяла, пълнозърнеста, многозърнеста, ръжено-пшенична, царевична; мини франзели – бяла, пълнозърнеста , многозърнеста, царевична (с грамажи от 80g до 200g)  

Обредни хлябове:

Коледна  пита с късмети, сватбена пита, пита за кръщене, пита за прощапулник,  великденски козунаци в 4 вида разфасовки.

Сред най-атрактивните продукти на фирмата са хляб от 100% Лимец, пълнозърнест хляб с Лимец и Луксозният козунак с плънка, които за кратко време от атрактивни се утвърдиха в масово купувани от потребителите.

Пазарната реализация на продуктите се извършва в търговски обекти, заведения за обществено хранене и заведения за социални услуги в град Смолян и цяла Смолянска област.

І. Местен пазар – на територията на гр. Смолян с обособени 5 района, обслужвани от 5 развоза.   

ІІ. Регионален пазар – на територията на Смолянска област се обслужват 4 общини, обособени като 4 района:

    1. Район: гр. Мадан, с. Средногорци, с. Търън, с. Подвис;

    2. Район: гр. Рудозем, с. Елховец, с. Сопота, с. Оглед, с. Чепинци;

    3. Район: гр. Доспат, с. Борино, с. Змеица, с.Баротин, с. Триград, с. Грохотно, с. Настан;

    4. Район: гр.Девин, с.Михалково, с. Осиково, с.Лясково, с.Беден, с.ШирокаЛъка, с.Стойките.

   5. Район: Курортен Комплекс Пампорово

Мисия на фирмата:

Навсякъде по света хлябът е символ на плодородие и благополучие. За християните  символизира божията плът. Чрез него, ние българите изразяваме нашето гостоприемство. Хлябът е на ежедневната и на празничната трапеза, той е храна, но и обреден символ, свещен и насъщен, защото с него се отбелязват най-важните етапи от жизнения път на човека.

Хлябът, като основна храна съществува от началото на човешката цивилизация до наши дни. Ние от „Родопски хляб” осъзнаваме отговорността си пред тази многовековна традиция и приготвяме нашите продукти с уважение, любов и благодарност.

Избирайки „Родопски хляб” вие избирате вкус, качество и традиция.

Питки

Пити

Закуски

Лимец

Козунаци

Карта