РУУФ КЪМПАНИ ООД ( Visit Website )

РУУФ КЪМПАНИ ООД

Фирма РУУФ КЪМПАНИ ООД е лидер на пазара за метални керемиди в България и повече от девет години успешно се конкурира с фирмите предлагащи покривни материали...

Презентация

РУУФ КЪМПАНИ ООД

Фирма РУУФ КЪМПАНИ ООД е лидер на пазара за метални керемиди в България и повече от девет години успешно се конкурира с фирмите предлагащи покривни материали.

 

Ние предлагаме най-перспективните в момента покривни материали. Технологията която предлагаме за този вид покрив е създадена във Финландия преди 50 години и е получила там голямо разпространение, както и в голяма част от страните в Европа.

 

До днес имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани специалисти - инженери и монтажници, което гарантира качеството на извършената услуга.

 

Метални керемиди

1. Малко тегло - 4,5 кг/м2, в сравнение с традиционните керемиди, тежащи около 50 кг/м2 - от тук по-лека носеща конструкция. За това, при полагането на метални керемиди може да се намали разходът по материали за носещата конструкция на покрива.
2. Устойчивост на бурни промени във времето като силен вятър, снежни бури, силни летни жеги, градушки и урагани.
3. Дълъг срок на експлоатация на металните керемиди без подръжка - над 50 години.
4. Бърз и сух монтаж,не зависещ от климатични условия, тъй като при монтажа на металните керемиди няма мокри процеси.
5. Много красив външен вид .
6. Практични за ремонт на стари сгради , без промяна на конструкцията.
7. Възможност за съчетание на един цвят и материал - керемиди, улуци (водоотвеждаща система), обшивки,снегозадържащи системи и т.н. Това представя допълнителна възможност да придадете индивидуалност и стил на Вашият дом, използвайки метални керемиди.
8. Не висока цена,която се възвръща с дълготрайността на металните керемиди (без подръжка).
9. Устойчивост при пожар - металните керемиди не горят, т.е. те са най-пожароустойчиви.

 

Безшевни улуци

Предимства

* Неограничена дължина на отделните секции.
* Красива визия, допълваща архитектурната линия на корниза.
* Уникална система на окачване (с вътрешни скрити скоби).
* Много надеждна връзка улук-надулучна пола.
* Цели парчета (без снадки), което осигурява възможност за безпрепятствено оттичане на водата и работа с минимални наклони (0.5 %).
* Липсата на снадки гарантира липсата на течове.
* Трапецовидна форма осигуряваща перфектно оттичане съчетано със стилизиран външен вид придаващ завършен вид на сградата.
* Бърз и лесен монтаж.
* Два размера подходящи за жилищни и промишлени сгради.
* Надежден монтаж и гаранционно обслужване.
* Богата гама материали и цветове:
o Поцинкована ламарина

о Ламарина с цветно полиестерно покритие (цветове по RAL)

о Медна ламарина

 

 

Улуците се произвеждат в България с американска техника и уникална система за окачване. Това са улуци, които се произвеждат на самия обект от рулонна ламарина със специално калибрована машина.
Дължината на отделните секции е равна на дължината на стрехата.
Единствените фактори, ограничаващи дължината са затруднения достъп до покрива и наличието на ъгли.

 

Цялата система за водоотвеждане се произвежда със специализирана тенхика и по американска технология у нас. Този процес води до максимално снижаване на разходите, бърза доставка на територията на цялата страна, надежден монтаж и гаранционно обслужване, както и своевременна консултация от висококфалифицирани специалисти.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


РУУФ КЪМПАНИ ООД - София

РУУФ КЪМПАНИ ООД - София

0884 274 220 / 0887 701 188

Покривни панели

София, бул. Симеоновско Шосе 120

roof@abv.bg

Предимства на металните покриви

Металните покриви заемат голямп роцент от покривите на жилищни, обществени, търговски и промишлени сгради. Те са икономически изгодни, с привлекателен външен вид и са приложими в райони с обилни снеговалежи. Освен това представляват един от старите типове покриви и са подходящи за реставриране на стари къщи.

 

Съвременните видове метални покриви привличат вниманието на много потребители. Те предлагат разнообразие от типове, цветове и форми, за да задоволят изискванията на различни архитектурни стилове. Металните покриви са много здрави, не се нуждаят от почистване и с годините не губят устойчивостта си спрямо различни въздействия.

 

В допълнение те са леки, може да се поставят върху вече съществуващи покриви. Незапалими са, излъчват топлина при нагряване и стопяват снега и леда. Издържат ветрове със скорост 180км/час.Металните покриви са енергетично ефективни, отразяват топлината и тя не се губи.Така може да се спести повече от 20% от сметката за отопление.

 

Тези покриви се инсталират върху стария покрив и 60-65% от тях са изградени от метал, подлежащ на рециклиране. Така се намалява количеството депонирани отпадъци. Металните покриви с нагънатата си по-върхност и доброто покритие действат и като шумоизолация.