Руукки България ЕООД   ( Visit Website )

Руукки България ЕООД

Ruukki доставя метални компоненти, системи и интегрирани системи за строителната промишленост и машиностроенето. Компанията разполага с богата селекция от метални изделия и услуги. Ruukki развива дейност в 27 държави и е работодател на 11 800 души.

Руукки България ЕООД

Ruukki доставя метални компоненти, системи и интегрирани системи за строителната промишленост и машиностроенето. Компанията разполага с богата селекция от метални изделия и услуги. Ruukki развива дейност в 27 държави и е работодател на 11 800 души.

Руукки България ЕООД

Ruukki доставя метални компоненти, системи и интегрирани системи за строителната промишленост и машиностроенето. Компанията разполага с богата селекция от метални изделия и услуги. Ruukki развива дейност в 27 държави и е работодател на 11 800 души.

Презентация

Руукки България ЕООД

Ruukki доставя метални компоненти, системи и интегрирани системи за строителната промишленост и машиностроенето. Компанията разполага с богата селекция от метални изделия и услуги. Ruukki развива дейност в 27 държави и е работодател на 11 800 души. През 2011 г. нетните продажби бяха приблизително 2,8 млрд. евро. Акциите на компанията са котирани на NASDAQ OMX Helsinki (Rautaruukki Oyj: RTRKS).

Ruukki Строителство

Ефективни, спестяващи времето решения със стоманени конструкции за търговско и промишлено строителство, както и за инфраструктурни фундаменти и проекти от транспортната инфраструктура.

Примери за нашите изделия: Строителни фундаменти и конструкции, сандвич панели, фасадни облицовки, готови елементи за стени и покриви, стоманени покриви и покривни структури.

Ruukki Инженеринг

Изцяло сглобени системи и компоненти за техническата индустрия. Международната производствена мрежа с поделения във Финландия, Централна Източна Европа и в Китай гарантира надеждни доставки на системи и компоненти в световен мащаб.

Примери за доставяните от нас изделия: Кабини, напречни греди, централи за вятърна енергия, заварени компоненти и структури за крайбрежни инсталации.

Ruukki Метални изделия

Стоманени изделия и свързаните с тях готови елементи, услуги за логистика и съхранение. Отговарят за производството на стомана на компанията и за центровете за обслужване по стоманите.

Примери за нашите изделия: Горещо валцовани специални стомани, студено валцовани стомани, стомана с цветно покритие, стомани с метално покритие, кухи сечения и прецизни тръби. 

Фасадни облицовки :

Конструктивната гама на Ruukki за фасадни облицовки Ви дава възможността да постигнете своето индивидуално желание върху фасадата по лесен и ефективен начин, предлагайки неограничени възможности за решения за фасади. Изберете от разнообразните материали и форми за фасадни облицовки, за да постигнете творческите си цели, използвайте максимално цветовете за да постигнете сила и отличаване от стадартните решения.

 • Конструктивната гама на Ruukki - Нашето предложение за обширна селекция от висококачествени форми, материали и цветове за фасадните облицовки, когато желаете да проектирате открояваща се и елегантна фасадна архитектура. За нови сгради и за реновиране. Изпробвайте конструктивната гама на Ruukki.
 • Изпробвайте визуализатора на конструктивната гама на Ruukki - с него мигновено можете да визуализирате фасадата с различните форми, материали и цветове на фасадните облицовки.
 • Улесняване на проектантско-конструкторската работа с CAD средства и методики по проектирането, и идеите и вижданията ви ще се развият в перфектен конструкторски проект.
 • Устойчиви изделия с гаранции - качеството на нашите материали е гарантирано от производството на суровината до крайното изделие и дългата експлоатация. Освен това, нашите изделия за фасадни облицовки могат да бъдат използвани повторно или рециклирани и използвани като суровина за нови стоманени или други метални изделия.
 • Бърз и лесен монтаж - внимателно разчетени подробности, ясни насоки и перфектни монтажни схеми.
 • Допълнителни услуги - от проектирането до управлението на проекта и инсталирането на фасадните облицовки. Възползвайте се от нашият локален офис, дългогодишен опит и обширна партньорска мрежа.

Независимо дали сте архитект, инженер, контрагент, строител или монтажник, Ruukki е на Вашите услуги, за да Ви вдъхновява, да Ви даде своите идеи, насока и подкрепа за Вашия проект. Моля, изберете изделие от предлаганите по-долу фасадни облицовки, за да видите съответната информация и инструменти за Вашата работа.

Сандвич панели

Сандвич панелите се използват за фасади, покриви, преградни хладилни камери, преградни стени и тавани. Те също са подходящи за използване в строителството за хранително-вкусовата промишленост и специални приложения като чисти стаи.

Сандвич панелите са лесно сглобяеми елементи, които се състоят от два слоя стомана с цветно покритие и ​изолационно ядро между тях. Изолационното ядро може да бъде минерална вата, полиуретан, PIR или стиропор.

Ruukki сандвич панели - Екологично решения с висока ефективност

Стени панели Ruukki са модел сандвич панели с висока степен на топлоизолация и херметичност на сглобките. С помощта на нашите основни решения със сандвич панели, можете да увеличите LEED и BREEAM рейтинги на вашата сграда, както и да намлите значително разходите си за топлинна енергия и емисиите на CO2.

Приложения:

Прочетете повече как можем да Ви помогнем в изграждането и проектирането с нашите панели

 • Промишлени и търговски сгради 
 • Спортни съоръжения
 • Складове
 • Електроцентрали 

Стоманени рамкови конструкции

Стоманените рамкови конструкции на Ruukki с висока степен на предварителна изработка дават възможност за създаването на просторни и приспособими интериори. Стоманата е перфектният избор за здрави, леки и елегантни рамкови конструкции.

Предимствата на нашите стоманени рамкови конструкции са:

 • Стандартните компоненти лесно могат да бъдат индивидуално проектирани за нуждите на всеки проект.
 • Стоманените рамки се монтират бързо и безопасно.
 • Нашите решения подкрепят фазата за лесно проектиране.

С внимателно проектиране на рамковата конструкция и щателно планиране на монтажа ние можем да подобрим и безопасността на строителните работници.

Оптималната светла височина и разстояние между колоните често се постигат със стандартните ни решения. При по-сложните случаи Ruukki предлага конкретно проектиране за проекта, за да осигури най-доброто и най-икономичното решение за нуждите на клиента.

 

Сандвич панели за външни стени

Стените от сандвич панели на Ruukki’s са с висока степен на термоизолация и херметичност по фабрични параметри. Използвайки нашите основни решения за сандвич панели, Вие можете да увеличите показателите за кредити по системите LEED и BREEAM за Вашата сграда, както и да намалите разходите за топлинна енергия и емисии на CO2.

 

Високопрофилна ламарина

Високопрофилната ламарина на Ruukki е произведена от висококачествени суровини за изграждане на покриви за търговски и промишлени сгради. Тя се монтира бързо и лесно.

Високопрофилната ламарина е икономическо изгодно решение за покрива за постигане на дълги разстояния между опорите, с което се елиминират вторичните стоманени конструкции. Тя може да бъде проектирана и като обшивка под напрежение, за да разпредели хоризонталните натоварвания върху конструкцията/фундаментите.

Предлагана в богата гама от профили с голяма височина, покрития и финиши, тя предлага много конструктивни възможности за разнообразни приложения, като например:

 • Промишлени сгради
 • Сгради за развлечения и отдих
 • Обществени сгради
 • Офис сгради
 • Проекти за реновиране

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Руукки България ЕООД
Руукки България ЕООД
02 969 30 45
Покривни панели
София , ул. Николай Хайтов 12
N/A

Продуктова гама

 • Метални конструкции
 • Сандвич панели
 • Фасадни решения
 • Покривни решения
 • Метални покрви
 • Метални сгради