ЕТ Ангел Сарандиев ( Visit Website )

ЕТ Ангел Сарандиев

ЕТ Ангел Сарандиев, гр. Свиленград е организация, работеща вече 12 години като производител на месни продукти от червени меса...

Презентация

ЕТ Ангел Сарандиев

ЕТ Ангел Сарандиев, гр. Свиленград е организация, работеща вече 12 години като производител на месни продукти от червени меса. Първият цех на организацията е открит през 1994 година-като транжорна с магазин за продажба на мляно месо, месни заготовки и разфасовки. Новото предприятие е построено през 2005 г. и пуснато в експлоатация 2006 г.

 

Днес МПП ЕТ Ангел Сарандиев работи в модерна и изцяло обновена сграда, отговаряща на всички изисквания за преработка на месо и производство на продукти от него. Разполага с машини и съоръжения последно поколение, осигуряващи постоянен капацитет на производство. Предприятието разполага със съвременно складово, производствено и опаковъчно оборудване, осигуряващо необходимото качество и безопасност на храните. Използва собствени специализирани автомобили, оборудвани с хладилна техника за доставка на своите продукти до
клиента.

 

Продуктите с марка Сарандиев са около 30 вида. Те са с гарантирано качество, а при технологията на производство се използват нови и стари традиционни български рецепти за постигане на автентичен български вкус. Персоналът на ЕТ Ангел Сарандиев е високо квалифициран и работи за продължаване на традицията и непрекъснато развитие на организацията.

 

Продуктите на ЕТ Ангел Сарандиев са познати в цяла България. Организацията осъществява непрекъсната и активна рекламна дейност за популяризиране на продуктите си в цяла България.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Ангел  Сарандиев - Свиленград

ЕТ Ангел Сарандиев - Свиленград

0888 87 47 52 / 0889 78 77 77

Свиленград, ул. Текстил №14

ЕТ Ангел Сарандиев