Шаки ЕООД

 • Шаки ЕООД

  Шаки ЕООД

  има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени...

Шаки ЕООД

Шаки ЕООД

ШАКИ ЕООД има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. Производствена база – 80 декара. Проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

История и Екип

ШАКИ ЕООД е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. Задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много Европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори.Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип. От него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

 

Заповядайте при нас!

Шаки ЕООД

Производство

Производствената база на фирма “ШАКИ”, произвежда главно декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Растенията са в контейнерно производство. Най-голям дял заемат широколистните храсти. Произвежданите видове са: Pyracantha, Ligustrum, Cotoneaster, Hibiscus, различни видове от р.Spiraea и др.

Консултации

Фирмата дава консултации по всички въпроси, свързани с различните аспекти на ландшафтнатаархитектура, а именно:

 • интериорно и екстериорно озеленяване
 • паркови елементи
 • водни ефекти
 • поливни системи
 • осветление
 • декоративни настилки
 • растителна защита и др.
Шаки ЕООД

Търговска дейност

Търговската дейност на фирма ШАКИ е една от основните дейности на фирмата. Осъществяваме продажби на едро и дребно на различни стоки от сферата на озеленяването. Стремим се да предлагаме най-актуалните артикули и най-качествените продукти. За тази цел разполагаме изцяло със собствена продукция.

Разсадник Шаки ЕООД предлага на многобройните си клиенти стоки и услуги на изключително високо ниво. Тук ще намерите всичко свързано с изграждането и озеленяването на актуални цени и с високо качество. Клиентите получават пълна информация относно грижите и изискванията на отделните видове, както и съвети при избора на растения.

Търговия на едро

Една от основните дейности на фирмата е търговията на едро. Предлагаме отстъпки за всички колеги работещи в областта на озеленяването. Ползотворно си сътрудничим със собственици на цветарски магазини, проектанти–ландшафтни архитекти, интериорни дизайнери и строители.

Декоративен посадъчен материал