Магазин Мания   ( Visit Website )

Магазин Мания

Магазини Mania е най-голямата верига в България и една от водещите в Източна Европа в търговията с дрехи втора употреба.

Магазин Мания

Магазини Mania е най-голямата верига в България и една от водещите в Източна Европа в търговията с дрехи втора употреба.

Магазин Мания

Магазини Mania е най-голямата верига в България и една от водещите в Източна Европа в търговията с дрехи втора употреба.

Презентация

Магазини Мания - твоята мания

Магазини Mania е най-голямата верига в България и една от водещите в Източна Европа в търговията с дрехи втора употреба.
Още с откриването на първия ни магазин през 1996 г. в град Варна се заражда идеята, че пазаруването при нас може да се превърне във вълнуващо приключение, завладяваща страст или шопинг терапия, от която обикновеният човек да се почувства истински щастлив, без това да е свързано с харченето на много пари. Това е основната причина днес нашите 32 уютни магазина да радват хората в 19 български града, а от 2008 г. да стъпим и в румънската столица Букурещ.
Магазини Mania са неделима част от MANIA TEAM - търговска организация с над 400 човека персонал. Тук при нас отношението към клиента е същото, както към всеки един служител - честно, коректно и уважително. Позитивният подход, работата в екип, професионализмът и стремежът към промяна са наши основни ценности и причина за нашия успех.
Това, което прави магазините ни по-различни, е желанието да изградим едно искрено приятелство с клиентите. В това приятелство се корени типичната атмосфера и дух, който притежаваме само ние - Духът на Мания. Благодарение на всичко това днес, след 15 години, магазини Mania се ползват с добро име в обществото - като място, което носи радост на обикновените хора.
Към MANIA TEAM принадлежат още запазените търговски марки Мания Дом, Миш-Маш и МОККА OUTLET. Централният офис и производствената база се намират в гр. Варна. Ръководството на фирмата е поверено на осем членен управителен съвет, начело с изпълнителен директор. Основател и собственик на MANIA TEAM е г-н Севдалин Спасов.
Наред с търговската дейност, фирмата развива и хуманитарна дейност, насочена към финансово и материално подпомагане на помощни домове за деца и възрастни хора, събиране на средства за деца, нуждаещи се от скъпо лечение и др.

Действаща търговска схема в магазините:

 • „100% Нова стока всяка седмица” – Всеки магазин се зарежда с изцяло нова стока в определен ден от седмицата;
 • „Падаща цена” – След първия ден на зареждане с изцяло нова стока, всеки следващ ден цената е по-ниска от предходния;
 • „Килограм или бройка” – Клиентите имат възможност да преценят дали да закупят дадена стока по цена на килограм или по цена на бройка

 

Производствена база

Производствената база на "Second Hand Mania" се намира в гр.Варна, ЗПЗ (Западна промишлена зона) Пивоварен завод. На същото място се помещава Централният офис и Ръководството на фирмата. В производствената база работят 50 човека. Ежедневно се обработват десетки тонове стока внос от Дания. Стоката преминава през няколко етапа на обработка. В зависимост етапите на обработка

Производствената база се дели на четири отдела:

 • Производствен отдел – Тук стоката преминава първична обработка и се сортира по артикули и качество;
 • Перално – Пералното разполага с 8 професионални машини в които стоката се изпира и изсушава;
 • Централен склад – Тук сортираната стока се съхранява по артикули и сезонност;
 • Отдел Спедиция – Фирмата разполага с голям и модерен авто-парк и високо квалифицирани водачи чрез който организира превоза на стоката до магазинната мрежа.

 

Стоки

Според качеството стоката се разделя на няколко типа:

 • Стока Оригинал (несортиран микс)
 • Стока екстра, първо и второ качество
 • Стока второ качество
 • Стока второ и трето качество
 • Бельо (екстра качество)
 • Бански (екстра качество)
 • Играчки (екстра качество)
 • Бебешки дрехи (екстра качество)
 • Обувки екстра и първо качество
 • Обувки второ качество
Верига магазини Секънд Хенд Мания предлага търговия на едро с памучни парцали на конкурентни цени. Памучните парцали са подходящи за промишлени, производствени предприятия, автосервизи, автомивки и др. Парцалите могат да бъдат закупени от всички складове на фирмата (централен и регионални) или доставени на място при допълнително договаряне на условията. Национален телефон за търговия на едро:
0884 0884 00

 • Контакти

  .
  Адрес: гр. Варна, ЗПЗ (Западна промишлена зона) Пивоварен завод

  Телефони: 052/ 501 927; 0886/ 100 115

   

   

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Магазин Мания
052/ 501 927; 0886/ 100 115
Дамско облекло
гр. Варна, ЗПЗ Пивоварен завод

Бонус карта

Магазин Мания

Mania Bonus Card е нашият начин да благодарим на лоялните ни Клиенти. Ние искаме Вие да се чувствате специални, затова Ви предоставяме възможност да спестявате винаги, когато посещавате магазините ни. Представяйте клиентската си карта на касата преди издаване на касовия бон, това е единственият начин да натрупвате точки и да печелите отстъпки!
Натрупването на точки и ползването на отстъпки се осъществява в месечен план. Достигането на определен брой точки за по-горно ниво Ви дава възможност за по-високи отстъпки през остатъка на текущия и целия следващ месец.