Здраве със супeрхрани

  • Здраве със супeрхрани

    Здраве със супeрхрани

    Ще се радвам да се свържете с мен! Може да го направите чрез страницата ми „Здраве със суперхрани“ , групата ми „Път към здравето чрез клетъчно хранене“

Здраве със супeрхрани

Здраве със супeрхрани

Казвам се Таня Христова и съм Независим дистрибутор към компанията Аквасорс. На Аквасорс попаднах през 2012 г., търсейки натурални продукти, с които да подкрепя имунитета на моето дете. Получавайки доста информация за продуктите започнахме да ги ползваме всички в семейството ми с цел профилактика, за по-добро здраве, тонус и за повече енергия. Аквасорс не прави компромис с качеството на своите продукти затова съм спокойна, че приемаме едни от най-добрите суперхрани и хранителни добавки.  Включвайки ги към ежедневното си меню ние си набавяме важни нутриенти, от които нашият организъм се нуждае.

Научете повече за суперхраните и хранителните добавки на Аквасорс като се включите в групата   „Път към здравето чрез клетъчно хранене“ : https://www.facebook.com/groups/1693323157378449

Посетете и харесайте страницата „Здраве със суперхрани“ :  https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-670014203135241

Аквасорс е мрежова компания и освен, че дава възможност продуктите да се закупуват с отстъпка от хора, които са си направили абонамент към нея,  предоставя възможност и за доходи.

Няколко месеца след като се включих в компанията реших, че ще се възползвам и от тази възможност. В момента имам голям екип, в който има хора от различни държави в Европейския съюз. Работя изцяло онлайн. 

Възможността за доходи е подходяща, както за работещи хора, които могат да отделят по 1-2 часа на ден през свободното си време, така и за неработещи, студенти, майки, които си гледат децата и изобщо за всеки, който има желание.

Може да разчитате на мен за консултации и въпроси във връзка с продуктите, комбинации от тях и всичко, което ви интересува.  Ако желаете да се възползвате от възможността за доходи ще бъда до вас, ще ви помагам, напътствам и ще споделя моя опит.  

Независимо в коя част на България живеете или пък живеете в чужбина може да се възползвате от всичко, което предлага Аквасорс.

Можете да пазарувате директно от онлайн магазина независимо в коя държава се намирате: https://tanya.myaquasource.net

 За да пазарувате с отстъпка от цените на продуктите до 30% или да се възползвате от възможността за доходи е необходимо да се регистрирате на този линк (важи за всички страни членки на ЕС и Англия): https://tanya.myaquasource.net/opportunity

Ще се радвам да се свържете с мен! Може да го направите чрез страницата ми „Здраве със суперхрани“ , групата ми „Път към здравето чрез клетъчно хранене“ или като ми се обадите на телефон 0889228817.

Галерия

Тази фирма е регистрирана на следните места: