Shungit.bg-Шунгит от вносителя ( Visit Website )

Шунгит Shungit.bg Shungit.bg
Shungit.bg-Шунгит от вносителя

Количеството жива енергия в шунгита е много по-висока, отколкото във всички други земни минерали, което доказаха световноизвестни учени, изследващи минерала в различни страни по света...


Презентация

Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg

Shungit.bg

Shungit.bg-Шунгит от вносителя

За произхода на минерала шунгит съществуват няколко теории. Едната е, че в плитките заливи на древно море са живели примитивни организми, които са послужили като основен материал за образуването на шунгита, а според някои учени е дошъл от космоса като метеорит преди повече от 2 млрд. години. Изследователи на шунгита твърдят, че по форма и структура притежава особеностите на вулканичните вещества, възможно е да има и вулканичен произход, но както и да е било, появилият се минерал е без аналог на земята по лечебни свойства.

 

Количеството жива енергия в шунгита е много по-висока, отколкото във всички други земни минерали, което доказаха световноизвестни учени, изследващи минерала в различни страни по света. Шунгитът със своята неземна енергия има свойството при съприкосновението си с въздуха, водата, земята и живите организми да им отдава съдържащите се в него полезни микроелементи и уникалните си фулерени. Това е единствената руда в света, съдържаща в състава си фулерени - неотдавна открита форма на съществуване на въглеводорода във вид на сферични йони.

 

Наричат шунгит камъка-загадка. Тайнствената черна руда, която се добива единствено в далечна Карелия в Руската федерация. Лечебните му свойства са поразителни и много учени смятат, че няма по-силен лечебен камък на Земята. Така, с комплексното си действие, шунгитът хармонизира, засилва имунитета, лекува, пречиства и удължава живота. На земята не същесвува друг такъв минерал с толкова многобройни лечебни свойства, разбира се той не е панацея, но влияе благотворно, шунгитът е чудотворен минерал и носи здраве и хармония на тези които пият шунгитова вода, носят като медальон или имат фигура от шунгит в своя дом или офис.

 

Взаимодействайки с водата, шунгитът отделя в нея лечебни комплекси на тези частици, които пораждат ефекта на бликащите от шунгитовите пластове руда води, лекуващи алергии, кожни заболявания, рани, изгаряния, захарен диабет, стоматит, пародонтоза, използват се за ускоряване зарастването на рани, за премахването на сърбежи от ухапване от насекоми, при простудни заболявания и понижен имунитет, при косопад за подсиване на косъма. Приложението му е повсеместно. Изделията от шунгит оказват положително въздействие при редовна употреба върху организма, спомагат за саморегулирането и възстановяват енергийния баланс на човек. Особено помагат при заболявания на щитовидната жлеза, възвръщат функциите й в нормите. Помагат при страхови състояния, при понижен жизнен тонус.

 

Шунгитовата вода е мощен природен антиоксидант, съдържащите в нея фулерени в малки хомеопатични дози имат свойството да се свързват и регулират нивото на свободните радикали до нормални граници. Тези биохимични молекули са продукт на обмяната на веществата, когато са в повече от нормалното са основен причинител както за раковите така и за още над седемдесет от най-честите заболявния като; диабет, стомашно-чревни заболявания, атеросклероза, сърдечни и мозъчни заболявания, ревматоиден артрит, простуда, грип, подагра, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, високо кръвно налягане, намаляване на зрението, туморни процеси и стареенето на организма!

 

В хода на изследванията на руският онкологичен център кръстен на Н.Н. Блохина РАМН при изследване ефектът на фулереновата вода върху растежа на трансплантирани тумори в яйчника и в простатата при мишки и плъхове,се наблюдава противотуморен ефект на фулереновата вода. Използването на фулерен вода води до намаляване на туморния растеж от 30-70% и повишаване с 1,5-2 пъти на жизнения им цикъл.

 

През пролетта на 2002 г. относно резултатите от тези проучвания в Комсомолская правда е публикува статия от Ярослав Голованов Нашите учени са открили лек за рака!. Разбира се, фулереновата вода не е лек за рака, но е установено,че има антитуморен ефект в нейните действия, който води до намаляване на риска от рак при здрави хора. В допълнение, онколозите ще могат да използват противораковото свойства на фулеренова вода при лечението на пациенти, подложени на радио и химиотерапия.

 

Шунгит на прах е желателно да присъстват в аптечката ни при отиване на почивка или екскурзия в планината при лов и риболов, особено, ако сме с деца.Използва се за обеззаразяване и филтриране на водата за пиене, а вече пречистена тази вода е отличен помощник при различни наранявания, натъртвания, рани, ожулвания, ухапване от насекоми, различни алергии, слънчево и други изгаряния.

 

Шунгитът притежава способността да отдава енергия на живота в околното пространство, изпълвайки и хармонизирайки го, той предпазва човека от влиянието на отрицателните енергии, а атмосферата в стая в която има шунгитова пирамида, куб или сфера става по-приятна, хората намиращи се в помещението биват по-спокойни, добронамерени и задружни, повишава се концентрацията и работоспособността им, а спада напрежението и възникването на конфликти с действието си шунгита ни обича, прави ни по-здрави и по-добри хора, именно това е чудото в шунгита, всичко което е вредно за зравето на човека, за неговата психика той го поглъща, а му дава това, което е полезно!

 

Ползите за човека от шунгита са много, има и неразкрити такива ... все още!

 

Шунгит

Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg

Шунгит за пречистване и структуриране на вода 100 гр.

Цена : 8,00 лева

Пирамида от шунгит 8x8 см(полирана)

Цена : 96,00 лева

Куб от шунгит 3x3 см.(полиран)

Цена : 29,00 лева

Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg

Сфера от шунгит 3 см.(полирана)

Цена : 29,00 лева

Медальон от шунгит Афродита

Цена : 32,00 лева

Медальон Елит шунгит

Цена : 45,00 лева

Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg

Елит шунгит късове от 51гр. до 70гр.

Цена : 3,50 лева

Прах от шунгит 100гр.

Цена : 23,00 лева

Икона върху шунгит Дева Мария с младенеца 9x12x1см

Цена : 65,00 лева

Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg

Плочки от шунгит 10x10см за хранителни продукти(полирана)

Цена : 53,00 лева

Джобни полирани хармонизатори от шунгит

Цена : 29,00 лева

Барабанно полирани камъни от шунгит от 2гр. до 20гр. броя и размер 10-60мм.

Цена : 65,00 лева

Shungit.bg Shungit.bg Shungit.bg

Огърлица от Елит шунгит София

Цена : 98,00 лева

Колие от шунгит Слънце

Цена : 68,00 лева

Обеци от Елит шунгит София

Цена : 48,00 лева

Карта

 

Shungit.bg

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Shungit.bg-Шунгит от вносителя - София

Shungit.bg-Шунгит от вносителя - София

0897 06 08 08

www.shungit.bg

                         www.facebook.com

София, ж.к. Люлин, бл. 213

Shungit.bg-Шунгит от вносителя

Shungit.bg