Силвър сий ЕООД ( Visit Website )

Силвър сий ЕООД

Фирма Силвър сий ЕООД е създадена през 2011 година в София. В продължение на няколко години преди създаването и сме натрупали голям опит в други големи фирма в бранша...

Презентация

Силвър сий ЕООД

Фирма Силвър сий ЕООД е създадена през 2011 година в София. В продължение на няколко години преди създаването и сме натрупали голям опит в други големи фирма в бранша. Последва нормално развитие, израстване и откриване на собствен бизнес в сферата на обработването на естествени каменни настилки и облицовки. Стремим се към непрекъснато развитие и усъвършенстване на работния процес,развитие на собствените ни познания и добро отношение към клиента. Заповядайте, свържете се с нас чреа формите за връзка и не се притеснчвайте да попитате за всичко свързано с нащата дейност.

 

Цени

Определянето на цена за шлайфане, полиране, преполиране и почистване на мрамор, мозайка, варовик, замазка, бетон, гнайс, брек се извършва след извършване на първоначален оглед на обекта, за консултация относно метода на работа, въпроси от страна на клиента, вида на настилката, нейното състояние и желания ефект.

 

   

   

 • Машинно почистване на подове от естествани материали /ламинат, паркет, дюшаме и др. / - 2,20-2,70 м2.
 • Машинно почистване на подове от твърди материали /мрамор, гранит, мозайка, варовик, бетон и др. / - 1,20-1,50 м2.
 • Запечатка / двукратно / - 2-3,00 м2.
 • Машинно полиране на запечатана настилка - 0,80 м2.
 • Машинно пране на меки подови настилки /килими, мокети, велтери, ПВЦ настилки, балатуми и др. / -1,50 м2.
 • Машинно почистване и пране на мека мебел -5-7,00 за 1 брой седящо място / табуретка на 1/2 цена/.
 • Почистване на дограми и прозорци - 1,00 м2./едностранно/.
 • Почистване и извозване на боклуци от тавани и мазета- По договаряне, след извършване на първоначален оглед.

 

Цените са в Български лева.

Услуги

Услугите който фирма Силвър сий предлага са разнообразни и обхващат както сферата на обработка на естествени каменни настилки и облицовки така и сферата на почистването и поддръжката на домове, офиси, складови помещения, заведения, магазини и витрини. Машинната обработка на мрамор, мозайка, варовик, гранит, замазки, бетон се извършва посредством диамантени абразивни дискове /безпрахово/ , отнемащи от повърхностния захабен слой на настилката.

 

В процеса на работа диамантените дискове се заменят в последователност към по-малка абразивност за постигане на по добра полировка на повърхноста и подготовка за следващият процес. Последващият процес е запечатване на настилката чрез различни видове импрегнанти който допринасят за нейното по-дълготрайно запазване, по-добър естетически вид и чистота. В сферата на почистването предлагаме еднократно или абонаментно почистване и поддръжка на домове, офиси, магазини, заведения, складови помещения и др. Най-новата дейност която предлагаме от 2013г. е почистване и изхвърляне на боклуци от тавани и мазета.

 

Галерия

     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Силвър сий ЕООД - София

Силвър сий ЕООД - София

0885 590 040

Гранити

София

N/A

Силвър сий ЕООД