ЕТ Симиком

  • ЕТ Симиком

    ЕТ Симиком

    Фирмата е на пазара от 1992 г. Първоначално стартира с предмет на дейност пакетиране и дистрибуция на препарати за битова химия, багрила и др.

 

Боядисване на дрехи София

Фирмата е на пазара от 1992 г. Първоначално стартира с предмет на дейност пакетиране и дистрибуция на препарати за битова химия, багрила и др. В последствие на фона на тоталния икономически колапс на държавните предприятия в областта на багрилната индустрия и в резултат на освобождаването на съответната пазарна ниша, фирмата се преориентира и преминава в сектора на услугите. Предмет на дейност става багренето на изделия от естествени влакна и кожи.

За кратко време, водена от интересите и нуждите на клиентите, фирмата прави пробив , специализирайки се в багренето на облекла от памучни и естествени материи, както и такива от кожа, автоаксесоари, интериорни мебели и др. ЕТ Симиком отваря приемателни пунктове на територията на цялата столица, както и в някои градове в провинцита - Враца, Перник.

В работата си разчита на утвърдени технологии, висококачествени материали от водещи световни фирми в химическата промишленост - BASF, BAYER, TRIADE и др., кратки срокове на изпълнение на поръчките, коректност, отзивчивост и толерантност при работа със своите клиенти и бизнес партньори.

 

Химическо чистене Мелрос

София, бул. Ал. Стамболийски 147

Химическо чистене Мелрос

Химическо чистене Мелрос І Извършваме химическо чистене на всички видове тъкани, кожи, имитация на кожа и велур, набук, пране , парно гладене , боядисване на текстил и кожени изделия.

Лорив

Стара Загора, ул. Св.Княз Борис I 104

Лорив

Лорив I Химическо чистене I Парно гладене I Химиотермодезинфекция I Стара Загора. Лорив е фирма с дългогодишни традиции в сферата на услугите - индивидуално и обществено професионално пране

Полезна информация:

1. Необходимо е преди да ни донесете дрехата си , тя да бъде добре изпрана. Това помага за по-доброто и равномерно усвояване на пигментите и закрепителите.

2. За да се заличат петна от белина и др. избелващи препарати, най-удачно е дрехата да се пребоядиса в черен цвят. Релефни петна от силикон, бои и др., както и стари, мазни петна не се покриват.

3. Мострените парчета имат за цел само да ориентират клиента в цветовата гама. Към всяка дреха се подхожда индивидуално след консултация с длъжностно лице.

4. Щампи, шарки и изкуствени конци не се боядисват и остават в същия цвят.

5. Украси и гарнитури от естествена кожа и велур по текстилните облекла се втвърдяват и деформират при боядисване, поради високите температури, при които протича технологичния процeс.

6. Изделията от набук и велур след боядисване стават твърди и грапави, поради което се приемат само на отговорност на клиента.

7. Не носим отговорност за скъсани хастари, копчета, капси и орнаменти по дрехите.

8. Обикновената услуга за боядисване е четири, а експресната - два работни дни, с доплащане по 2 лв. за брой.