Механа Слънчевата къща ( Visit Website )

Механа Слънчевата къща

Механа Слънчевата къща в гр.Разлог, предлага разнообразие от умело подбрани салати,ястия и десерти, както и богат избор от напитки за всеки вкус. Дискретното приятелско обслужване, усещането за уют и възможността за развлечение, ще превърнат престоя Ви при нас в запомнящо се преживяване...

Презентация

Механа Слънчевата къща

Механа Слънчевата къща в гр.Разлог, предлага разнообразие от умело подбрани салати,ястия и десерти, както и богат избор от напитки за всеки вкус. Дискретното приятелско обслужване, усещането за уют и възможността за развлечение, ще превърнат престоя Ви при нас в запомнящо се преживяване.


Когато искате да сте с любимите хора, верните приятели и семейството-изберете механа Слънчевата къща! Ако сте любители на традиционната българска кухня е хубаво да знаете, че при нас времето спира и потапя душата Ви в море от хармония! Прохладният въздух и красивият изглед към планините в градината допринасят за доброто настроение.


Заведението разполага от 80 до 120 места и с 70 места в лятна градина.


Освен отлична кухня, приятна битова атмосфера и ниски цени механата предлага на своите клиенти стаи за гости. Те са уютно обзаведени и разполагат със всичко необходимо, за една пълноценна почивка. Панорамната гледка към Рила и Пирин допринасят за спокойствието Ви.

 

ДОБРЕ ДОШЛИ!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Механа Слънчевата къща - Разлог

Механа Слънчевата къща - Разлог

0889 046 644 / 0888 494 459

N/A
Механи

Разлог, ул.Голак 100

N/A

Механа Слънчевата къща