Образователен център Смехурани

 • Образователен център Смехурани

  Образователен център Смехурани

  е създаден с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето на Вашето дете.

 • Образователен център Смехурани

  Образователен център Смехурани

  е създаден с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето на Вашето дете.

 • Образователен център Смехурани

  Образователен център Смехурани

  е създаден с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето на Вашето дете.

Образователен център Смехурани

Образователен център Смехурани

Образователен център Смехурани е създаден с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето на Вашето дете. Полагаме усилия за изграждането на ползотворно сътрудничество с Вас – нашите клиенти, защото високо ценим личното отношение, доверието и приятелския тон като основни принципи за осъществяването на успешен диалог. Ръководени сме от мисълта, че професионалното отношение към всекиго е основен приоритет и затова се стремим постоянно да отговаряме на високите изисквания за качество и коректност.

Работата с ученици е едновременно удоволствие и отговорност, защото най-важното в процеса на обучение е постигането на високи резултати с индивидуално разработена методика към всеки ученик.

Нашият екип от професионалисти е ангажиран с целенасочената подготовка по български език и литература на ученици, като в процеса на работа се обръща индивидуално внимание на всяко дете независимо дали се обучава в група, или самостоятелно.

За да се поддържа постоянно ниво на практически знания и умения, на ученика ще му бъдат възлагани домашни работи, тестове, упражнения, както и ще бъдат прилагани устни изпитвания. Процесът на подготовка изцяло е съобразен с държавните образователни изисквания.

Вие, родители, ще бъдете уведомявани относно протичането на подготовката и нивото на успеваемост на Вашето дете в различните етапи на усвояване на знания.

Ние от Смехурани разчитаме на висококвалифициран екип с богат педагогически опит и отношение към изграждането на една мотивирана, целенасочена и приятелска атмосфера на преподаване.

 • Удовлетворение от ученето – в Образователен център Смехурани  вниманието е насочено към отделния ученик. Процесът на учене е сложен и индивидуален, защото пряко зависи от ученическите потребности и нагласи. Осъзнаваме нуждата от изграждане на мотивация и отговорност към знанието като фундамент за успешното формиране на ученика в личност. В този смисъл приоритет в подготовката на курсиста е предоставянето на нормална работна атмосфера, съчетана с изпитана методика за по-лесно усвояване на знанията.
 • Знанието като инвестиция – в днешно време знанието е ключът към успешната реализация. Развиването на знания, умения, навици в ученето са безценен капитал не само защото са изискуеми при полагане на изпити, а защото се усвоява общата езикова култура, необходима на всекиго.
 • Успех – в процеса на обучение полагаме усилия ученикът да получи сигурност, за да се представи успешно както в училище, така и в изпитна ситуация. Това се постига благодарение на стриктно изработена методика, чрез която последователно, целенасочено и организирано учениците усвояват нови знания, затвърждават ги и практически ги прилагат. В този смисъл домашните работи ще са задължителна част от подготовката. Задачата ни е ученикът да получи увереност в своите знания и свободно да ги използва.
 • Учене с усмивка – Важна предпоставка за мотивираността на един ученик към предмета на обучение е начинът, по който му се представя информацията. Всяка най-трудна материя за усвояване ще бъде обяснена по лесен и достъпен метод така, че ученикът да не изпитва затруднения и дискомфорт в процеса на самоподготовка. Така възприемането на нови знания и затвърждаването на старите става по-качествено и по-ефективно. В образователния център спазваме правилото, че ученето трябва да се превърне в удоволствие, а не в тежко бреме.
Образователен център Смехурани

КУРСОВЕ за 5, 6 и 7 клас (подготовка за НВО)

Образователен център Смехурани провежда целогодишно обучение по български език и литература и математика за ученици. Подготовката започва в началото на учебната година и завършва непосредствено преди провеждането на изпитите. Учениците се обучават индивидуално или в групи, с цел постигане на оптимални резултати при представянето на конкурсните изпити. По време на обучението, курсистите усвояват, упражняват и анализират знанията, предвидени в учебната програма по предметите български език и литература (БЕЛ) и математика (МАТ).

Подготовката за кандидатстване след 7 клас (за НВО) се води от преподаватели от СМГ – гаранция за успехите на Вашето дете.

Осъществява се периодично оценяване на курсистите, чрез писмени разработки и контролни тестове.

След всеки урок се задава подходяща домашна работа, с която учениците да затвърдят наученото. Преподавателите изготвят подробна рецензия и оценяват разработките според изпитните критерии. Коментират се и се анализират допуснатите грешки.

Образователен център Смехурани се ангажира да информира и съдейства на родителите при попълване на документите за кандидатстване.

Ново: От тази година в Смехурани започват курсове за 5-то и 6-ти клас. Целта на новата програма е затвърждаване на знанията, консултиране по текущия материал и отстраняване на пропуски, които биха затруднили подготовката за външно оценяване в края на 7-ми клас

Образователен център Смехурани

Занималня

От 8.00 до 12.00 часа за първа смяна и от 13.00 до 17.00 часа за втора смяна.

В приятната и творческа обстановка на Образователен център Смехурани децата получават необходимото им внимание и грижа. Преподавателите са квалифицирани педагози с познания и опит както в традиционните методи на преподаване, така и в иновативни подходи и практики. Всеки от тях е посветен на идеята и основния принцип на Смехирани – да работи за развитието на цялостния потенциал на детето и да подпомогне проявата на най-силните му страни и личностни качества.

Обучението включва:

 • Подготовка по учебните предмети, изучавани в училище;
 • Писане и проверка на домашните работи;
 • Индивидуално внимание по отстраняването на пропуски в знанията;
 • Допълнителни упражнения и тестове;
 • Практически задачи с цел стабилна основа и усвояване на материала;
 • Модерно оборудвана база със съвременни и интерактивни пособия;
 • Непрекъснат контакт с родителите, обратна връзка по всеки въпрос, свързан с детето.

Създаваме на децата среда на взаимопомощ, доверие и подкрепа и ги учим как сами да се справят с подготовката за училище.Организираме много допълнителни дейности: арт ателиета, игри на открито, танци и други.

Образователен център Смехурани

В Смехурани се стараем да развиваме чуждоезиковите умения на нашите деца и възрастни курсисти в една предразполагаща среда, която прави ученето едновременно приятно и максимално резултатно. Затова и езиковият ни център се радва на утвърдени традиции и доверие сред учениците ни.

„Учим, за да прилагаме” – това е водещият принцип!

Знаем от опит колко лесно и бързо учи чужд език едно дете. Достатъчно е да му създадем интерес, да насърчаваме любознателните му детски пориви, да се забавляваме, докато учим, да го стимулираме да се радва на постигнатото.

По-различно е да учиш чужд език като зрял човек – с изградени навици, модели на възприятие и с много малко свободно време и свободно от мисли съзнание. Но все пак има начини, които да направят обучението по езици за възрастни лесно и приятно занимание.

Езиците, по които организираме курсове са деца и възрастни са:

 • Английски език
 • Немски език
 • Италиански език

Всяко ниво завършва с явяване на изпит и след неговото успешно полагане, курсистите получават сертификат за придобитите знания и умения.

Образователен център Смехурани

РОЖДЕНИ ДНИ

За да удовлетворим всички Ваши желания, ние от Смехурани с радост бихме организирали цялостното парти за рождения ден на Вашето дете.

Работата с професионални аниматори и DJ е гаранция за блясъкът в очите на всеки рожденик.Възможни тематични партита: Анна и Елза (Замръзналото кралство), Принцеса София, Рапундзел, Пепеляшка, Аврора (Спящата красавица), Ариел (Малката русалка), Зън Зън (Питър Пан), Мини Маус, Смелата Ваяна, Калинката, Принцеса Попи (Тролчета), Спайдърмен, Батман, Железният човек, Лего Нинджаго, МайнКрафт, Чейс (Пал Патрул), Парти с Миньон, Парти с пират, Хавайско парти, PJ Masks, Клоунът DJ, Парти с клоун и др.

Галерия

Карта