СНАБТЕХ ЕОOД ( Visit Website )

СНАБТЕХ ЕОOД

Фирма Снабтех се занимава със продажба на едро и дребно на търкалящи лагери - както автомобилни, така и индустриални, ремъци, семеринги, уплътнители (О-пръстени и V-пръстени) дихтунги, зегерки, смазочни материали (греси и масла), графитни четки, както и огромна гама автокрушки, шплентове, шпонки, пружинни щифтове...

Презентация

СНАБТЕХ ЕОOД

От 5 години сме дистрибутори на лагери TIMKEN и SNR .Това са марки които нямат нужда от реклама. При желание на клиентите доставяме и лагери на Torrington, DKF, URB, FLT, FAG, SKF, KOYO, NTN, NSK, INA и др. От една година в нашата фирма има назначен и специалист - експерт по лагери и лагерни възли, чиято задача е произвеждането на експеризи при певентуални рекламации от клиенти.

 

Също така фирмата търгува с семеринги на български, турски, германски, унгарски, чешки производители (KTT, Guffero, FDT, FEKO, Suptex, MGM, INCO).

 

Адрес: гр.София, кв. Горубляне

 

Магазин лагери -  ул."Самоковско шосе" 79

Магазин крепежни елементи - ул."Самоковско шосе" 62

 

Промишлени лагери

Можем да предложим огромна гама индустриални лагери - от миниатюрни лагери до лагери за тежката промишленост. Като типажи покриваме почти всички видове лагери:

 

Сачмени лагери

Сачмени лагери с дълбок канал,

Самонагаждащи се сачмени лагери,

Сачмени лагери с ъгъл на контакт,

 

Ролкови лагери

Ролкови лагери с прави ролки,

Ролкови лагери с бъчвообразни ролки,

Иглени лагери,

Кафези,

Конусно-ролкови лагери,

 

Шарнирни лагери

 

Аксиални лагери

Аксиални сачмени лагери,

Аксиални ролкови лагери,

Аксиални иглени лагери.

 

Освен като типажи нашата номенклатура е богата и на произходи. Поддътжаме на склад лагери на SNR, SKF, FAG, TIMKEN, TORINGTON, KOYO, NSK, NTN, INA, DKF, FLT, URB както и други производители.

Автомобилни лагери

Автомобилните лагери са оптимизирани специално за тегло, пространство и качество.

Автомобилните лагери се предлагат в огромно разнообразие според постоянно менящите се нужди на пазара - нови модели автомобили, все по-голямо и по-голямо качество, все повече приложения. Много типове лагери се предлагат за автоматични и ръчни скоростни кутии, диференциали, климатици, главини, съединители, ролки и други нужди.

 

Ние предлагаме огромно разнообразие от лагери за автомобили:

Лагери главини

Лагери за климатици

Лагери за скоростни кутии

Аксиални лагери

Лагери за диференциали

Лагери за водни помпи

Лагери за предни и задни колела

Лагери за мотори

Лагери - ролки

 

Предлагаме автомобилни лагери на SNR, SKF, TIMKEN, FAG, KOYO, NTN, NSK, INA.

 

Нашата номенклатура лагери покрива 90% от нуждите на пазара - разполагаме с лагери за:

Ford,Mazda,Suzuki,Kia

Mitsubishi,Dodge/Chrysler

Toyota,Nissan,Honda,Daihatsu

Subaru,Isuzu,Peugeot,Citroen

BMW,VW/Audi,Renault,Alfa Romeo

Fiat/Lancia,Volvo,Hyundai,Opel

Chevy,Austin,Saab,Mercedez

 

 

Ремъци

 

Ремъците се правят от пластични материали и служат за връзка между два или повече въртящи се вала. Те могат да се използват като източник на движение или за предаване на въртящ момент.

 

 

Автомобилни ремъци

От появата си в началото на 70-те години ремъкът непрекъснато намира все по-голямо приложение за задвижване на разпределителния вал в автомобила заменяйки почти напълно традиционното задвижване с верига.

Между основните предимства на използването на ангренажен ремък са, че има висока ефективност, изгоден е като ценово решение, не изисква смазване и работи почти без звуков ефект.

През последните години двигателите стават все по-компактни. Същевременно броят на компонентите, които се задвижват от ремъка все повече нараства. Това развитие на технологиите увеличава изискванията към ремъка и поставя въпроса за неговата издържливост, надежност и гъвкавост.

 

Той трябва да издържа на висока температура, тъй като топлината обикновено се концентрира около двигателя и не може да бъде лесно и бързо разсеяна. Автомобилните производители също непрекъснато поставят по-високи изисквания спрямо работния живот и надежността на продукта. За да се отговори на всички тези предизвикателства, производителят на ремъци трябва непрекъснато да търси нови разработки, да подобрява качеството на продукта и да създава нови изделия.

В продължение на много години основния материал за изработката на ремъци е бил полихлоропрен. По-голяма част от ремъците на Roulunds обаче се изработват от високо наситен нитрил. Този преход е наложен от развитието и последното поколение автомобилни двигатели. Тъй като ефективността на двигателите се увеличава те работят при по-високи обороти и по-високи температури. Това развитие изисква по-силни и по-устойчиви на висока температура ремъци. Високо наситения нитрил има значително по-добри качества в сравнение с полихлоропрена. Същевременно тази нова гумена смес е по-скъпа и по-трудна за обработка.

В съвременния двигател ремъкът, както и останалите подвижни компоненти са подложени на високо ниво на износване, температура и вибрации. Ако ангренажния ремък се скъса, когато двигателя работи, то това може да доведе до сериозна повреда за двигателя.

Обтяжните и паразитни ролки са подложени на същите натоварвания и условия както ремъците. Пукнатини в дълбочина от металната повърхност, повредени уплътнения или износени метални части могат да доведат до затваряне на лагера. Ролка, която не работи правилно причинява по-бързо износване или директно уврежда ремъка. Ако ролките не са монтирани правилно или не са затегнати достатъчно добре, зъбите на ремъка могат да прескочат, а резултатът ще е нанасена сериозна повреда на двигателя. Ето защо винаги е препоръчително да се сменя не само ремъкът, а всички компоненти на системата. Едновременната смяна на всички компоненти е най-добрия начин да се осигури безопасна работа.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


СНАБТЕХ ЕОOД - гр.София

СНАБТЕХ ЕОOД - гр.София

0886 161 706 / 02 979 04 09

Лагери

гр.София, ул.Самоковско шосе 79

 snabteh@abv.bg

ПАРТНЬОРИ