Почивна база Со Мат ( Visit Website )

Почивна база Со Мат

разполага с 3 двуетажни вили за до 6 човека, 5 едноетажни бунгала за до 4 човека и 2 апартамента за до 5 човека. Всички те са оборудвани със собствени санитарни помещения, разполагат с кухненски боксове и телевизия...

Презентация

Почивна база Со Мат

Има възможност за посещение на различни природни и исторически забележителности

 Западните Родопи ще ви пленят с уникалното съчетание на  невероятна природа и съхранени патриархален дух, традиции и обичаи.

 

В малките живописни селца Лещен и Ковачевица, сгушени в югозападната част на Западните Родопи ще се пренесете в романтичната атмосфера на отдавна отминали времена.

 

Тук зад високите каменни зидове на възрожденските къщи, хранители на българския бит и духовност ще намерите топло посрещане и гостоприемство.На около 30 км от Доспат се намират други природни забележителности- " Ягодинската пещера" и "Дяволското гърло" известни с тяхната ненадмината красота.

 

За тези, които искат да се откъснат от суматохата и напрежението на големия град, град Доспат предлагат чудесни възможности за релакс и почивка сред приказната природа на Родопите.

Регионът Западни Родопи е истински рай за любителите на риболова. Тук се намират едни от най-големите и богати на риба язовири в страната: яз. Батак, яз. Васил Коларов, яз. Доспат.За почитателите на минералните извори на около 45 км се намира с. Огняново.

 

Веднъж посетили Родопите - вие ще останете завинаги омагьосани от неповторимото очарование на този приказен свят - вековни зелени гори, съхраняващи митовете за смели юнаци и хайдути, омаен звън на чамове и народна песен, кристални планински ручеи и свеж планински въздух!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Почивна база Со Мат - Доспат

Почивна база Со Мат - Доспат

0889 416 821 / 0879 312 060

N/A
Почивни бази

Язовир Доспат