Клуб по спортни танци Брилянт ( Visit Website )

Клубове по спортни танци София Клуб по спортни танци Брилянт Клуб по спортни танци Брилянт
Клуб по спортни танци Брилянт

В тази страна от нашия свят ще Ви разведем из школите към клуб по спортни танци Брилянт София. Пътуването ни ще започне от двете школи, които се помещават в централната зала на клуб по спортни танци Брилянт София...


Презентация

Клуб по спортни танци Брилянт Клуб по спортни танци Брилянт Клуб по спортни танци Брилянт Клуб по спортни танци Брилянт Клуб по спортни танци Брилянт

Клуб по спортни танци Брилянт

Клуб по спортни танци Брилянт

В тази страна от нашия свят ще Ви разведем из школите към клуб по спортни танци Брилянт София. Пътуването ни ще започне от двете школи, които се помещават в централната зала на клуб по спортни танци Брилянт София, а именно в читалище Веда:

 

Brilliant Juniors – това е школата за деца. В нея обучаваме деца, юноши и младежи в изкуството на танците. Малките брилянти, както ги наричаме, се научават да танцуват латиноамерикански, стандартни, латино танци, хип-хоп, модерни и популярни танци.

 

И

 

Brilliant Social – това е школата за възрастни. В нея вече порасналите деца, които са се впуснали в живота с пълни сили, се научават не просто да се разтоварват от стреса, но и да се забавляват в ритъма на латиноамериканските, стандартните, латино танците, основните български хора и гръцките танци. В тази школа намират място хора, които желаят да танцуват за удоволствие, разпускане от натовареното си ежедневие и високо социално майсторство в изкуството на танците.

 

Ще продължи през школата Dancing Time, която се намира в квартал Младост 4 в София. По-подробна информация за различните особености на тази земя от света на клуб по спортни танци Брилянт може да откриете на интернет адрес: www.dancingtimebg.com.

 

И надяваме се няма да завърши с школата ни Brilliant Nadejda. В нея развиват танцовите си умения малките брилянти от квартал Надежда. Те, също като Brilliant Juniors, се научават да танцуват латиноамерикански, стандартни, латино танци, хип-хоп, модерни и популярни танци.

 

Клуб по спортни танци Брилянт

График

Клуб по спортни танци Брилянт

 

Спортни танци (Социално танцуване) – Това е групата за възрастни и не чак толкова възрастни хора, които искат да се забавляват в ритъма на танца. Това е тъй наречената школа Brilliant Social. ТУК може да прочетете за различните школи към клуб по спортни танци Брилянт София.

 

Спортни танци (Деца) – Това е групата за деца, известна като школата Brilliant Juniors. В нея, децата, юношите и младежите се научават да чуват и разпознават танцовата музика, а и научават основните стъпки и фигури на спортните и латино танци. В тази група първите си стъпки правят бъдещите състезатели по спортни танци.

 

Състезатели – Това е групата на хората, които са решили, че искат да се занимават със спортни танци състезателно. В тези тренировки участват картотекираните състезатели към клуб по спортни танци Брилянт София .

 

Клубове по спортни танци София

 

Клуб по спортни танци Брилянт

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Клуб по спортни танци Брилянт - София

Клуб по спортни танци Брилянт - София

0889 600 942

Танцови школи

София, ж.к. Фондови жилища 21-Г

Клуб по спортни танци Брилянт

Клуб по спортни танци Брилянт