Кафе- сладкарница Мароне ( Visit Website )

Торти по поръчка Стара Загора Шоколатерия Спайче Шоколатерия Спайче
Кафе- сладкарница Мароне

Използвайки само премиум гурме кафета, нашите професионални баристи ще приготвят за Вас перфектния шот еспресо. Ако пък сте в настроение за по-мек вкус, опитайте капучиното или кафето, приготвено с френска преса.


Презентация

Шоколатерия Спайче Шоколатерия Спайче Шоколатерия Спайче Шоколатерия Спайче Шоколатерия Спайче

Шоколатерия Спайче

Кафе- сладкарница Мароне

Използвайки само премиум гурме кафета, нашите професионални баристи ще приготвят за Вас перфектния шот еспресо. Ако пък сте в настроение за по-мек вкус, опитайте капучиното или кафето, приготвено с френска преса. Като допълнение ви препоръчваме италианската крем сода, която става любима на всеки наш клиент.

 

Тортите са винаги пресни и невероятно вкусни, а уюта и нежната музика допълват атмосферата на релакс, която сме създали с много любов и старание.

 

И за да ви спечелим напълно добавяме, че се намираме точно до един от най-хубавите паркове в Стара Загора, така че можете да изпиете напитките си под сянката на дърветата, далеч от шума на улицата.

 

Заповядайте!

 

Торти по поръчка Стара Загора

 

Карта

 

Шоколатерия Спайче

 

Любимото ни занимание е да изработваме продукти по индивидуална поръчка, така че да предизвикаме нечия усмивка или да направим празника специален.

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Кафе- сладкарница Мароне - Стара Загора

Кафе- сладкарница Мароне - Стара Загора

0884 462 411

Сладкарници

Ст. Загора,ул.Цар Симеон Велики 65

Кафе- сладкарница Мароне

Шоколатерия Спайче