TianDe

TianDe

TianDe

TianDe или в превод от китайски - небесно съвършенство!

Ние носим здраве и красота на хората, ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в екипа ни.

Ако съдбата ви дава възможност - използвайте я."

Никога преди пътят към щастието, младостта и красотата не е бил толкова лесен, както и идеята - толкова ясна и очевидна. Всичко започва от един сън. От една мечта за съвършения свят. Нечие въображение, съчетало цялата бездна на любовта с капчица късмет, помогна тази мечта да се превърне съвършената Идея: ние създадохме компания, чийто цели са устремени към върховете, към небето. Начинът на реализация на тази перфектна идея, представени в идеалния маркетингов план на фирмата, е трамплин за грандиозно изкачване на стълбицата на успеха! И е абсолютната гаранция за успех!

Ние стоим твърдо на земята и сме сигурни!

И най-съвършената идея е безплодна без надеждна основа. Съвършените продукти на TianDe, създадени по традиционни рецепти от източната медицина, чието качество и полезност е доказано от векове,  дават възможност на добрата идея да се превърне в реалност, с която ние се гордеем.

Попълвайки света с красота и любов, перфектната Идея и съвършените продукти на TianDe се пренасят от човек на човек, зараждайки перфектен екип. Екипът на свободни и щастливи хора, които управляват мечтите и живота си.

Светата Тройца - на идея, продукти и екип - създава хармонията на съвършената красотата на света, на прекрасния свят на вашите възможности - светът на TianDe!

Философията на небесната хармония, която е от основно значение за рецептите на източните лечители  и енергията на красотата, която се съдържа във всяки наш продукт, сътворяват искрицата на щастие, която се дава от ръка на ръка в нашия свят на TianDe. Това е съвършенството, което ние споделяме с вас с цялото си сърце!

Здраве и красота с нашите продукти, приготвени по тибетски рецепти. Без парабени и оцветители, напълно натурални.

Карта