Спектър-БГ ЕООД

 • Спектър-БГ ЕООД

  Спектър-БГ ЕООД

  ориентира своята дейност към експлоатация на модерни технологии - лазерно рязане и гравиране и 3D печат.

Спектър-БГ ЕООД

Спектър-БГ ЕООД

През 2017 г. Спектър-БГ ЕООД ориентирa своята дейност към експлоатация на модерни технологии - лазерно рязане и гравиране и 3D печат. Te позволяват серийно производство и преработка на широка гама изделия - за дома, бижута и аксесоари, брандирани продукти за заведения за хранене и развлечение,крепежни части за малки серии промишлени контролери.

Техническите характеристики на нашите машини позволяват обработване на  много широка гама материали с органичен произход - корк, шперплат, дърво, кожа, плексиглас, неорганична аморфна структура - стъкло, мрамор, гранит, полускъпоценни камъни, и почти пълна гама метали, в това число и благородни.

Разполагаме и с 3D принтер с възможност за двуцветен печат с възможност за печат с различни материали като PLA,ABS,TPU.

За цялостната изработка или доработка на проектите на нашите клиенти и прецизирането на параметрите  се грижи професионален дизайнер с дългогодишен опит в избраното от нас технологично направление. Разполагаме и със самостоятелна техническа поддръжка, а  проверката на съвместимостта на материалите с предлаганите технологии е поверено на професионални консултанти. Така можем да гарантираме избора на най-добър метод и бързото и качествено изпълнение на поръчките.
 
Имаме техническа възможност за серийно производство или гравиране на:

 •     заготовки за бижутерия от метал, шперплат, кожа, ABS,PLA;
 •     различни по вид форма и размер медальони.
 •   заготовки за украси за вашите празници от шперплат, картон, плексиглас, полипропилен.
 •     табелки с различни размери и форма от шперплат, двуслойни пластмаси.
 •     заготовки за игри.
 •     брандиране на рекламни материали с методите на лазерно гравиране- чаши, прибори за хранене, буркани, шишета, подложки за чаши, вази, саксии от корк и шперплат, ключодържатели, химикалки и др.

Нямаме ограничение за брой изделия, независимо дали искате 1 и 10000 броя, ще получите еднакво внимание и прецизност.

Лазерно рязане София

Карта