Стар 2002 ЕООД

  • Стар 2002 ЕООД

    Стар 2002 ЕООД

    Продуктите са световно известни и отговарят на всички необходими изисквания и гаранции; придружени с необходимите сертификати.

 

Ремонт на гаражни врати

 

Фирма “Стар 2002”-ЕООД считано от 1995 год. е официален вносител на HORMANN GmbH, от 2007 е вносител на LEBO Turen GmbH -Германия и от 1995 г. е вносител на изделията на R.I.B s.r.l. – Италия. От 2010 г. внася разнообразие в сферата на вътрешните и външни врати с широката гама, предлагана от CLASSEN GmbH и DIERRE s.r.l. От 2011 г. отговаря на нуждите на пазара с внасянето  и предлагането на слънцезащитните маркизи на LEWENS SONNENSCHUTZ-SYSTEME GmbH & Co.KG

HÖRMANN произвежда гаражни, входни, интериорни, портални, противопожарни врати. Продуктите са световно известни и отговарят на всички необходими изисквания и гаранции; придружени с необходимите сертификати.
Изделията са пригодени за екологично чиста работа, без шум, вредни излъчвания и вибрации. Отговарят на най-строгите норми за технологична и техническа работа.
Лесни за управление, съвременен дизайн.
Снабдени са с мощна електроника за управление, позволяваща работа в среда с висока влажност и осигуряваща защита от резки температурни промени в околната среда.

LEBO TUREN GmbH, CLASSEN GmbH и DIERRE s.r.l. произвеждат вътрешни и външни слънцезащитните маркизи на LEWENS SONNENSCHUTZ-SYSTEME GmbH & Co.KG врати от дървесен материал и стомана предназначени за бита и индустрията. Вратите се характеризират с високо качество на вложените материали и продукта като цяло. Притежават съвременна линия допринасяща за формирането на допълнителен уют в помещенията.

R.I.B s.r.l. – предоставя необходимата гама от автоматика за дистанционно задвижване, контрол на достъпа и управление на съществуващи врати – плъзгащи, еднокрили и двукрили портали. Продуктите се отличават с перфектното си качество, съвременен дизайн и оптимално ниските си цени.

Слънцезащитните маркизи и тенти на LEWENS SONNENSCHUTZ-SYSTEME GmbH & Co.KG със своето многообразие, съвременен дизайн и функционалност ни дават възможността да се наслаждаваме на живота с лекота.

 

Метал кинг

Метал кинг | Интериорни врати Враца се занимава успешно от над 3 години с изработка, доставяне и монтиране на блиндирани и интериорни врати, изработка, доставяне и монтиране на огради, парапети, изработка и монтаж

Алу Пласт ЮБ

Дупница, ул.Патриарх Евтимий 110

Алу Пласт ЮБ

Дограма Дупница. Фирма Алу Пласт ЮБ е създадена през 2009 г. и се занимава с производство и монтаж на алуминиева дограма, ПВЦ прозорци ,алуминиеви парапети,входни врати ,комарници и щори.

Охранителни Ролетни Врати Пловдив

Охранителни Ролетни Врати Пловдив | На вашето внимание ви представяме Охранителни Ролетни Врати на реално конкурентни цени. Метални, термоизолационни или тип оплетка. Задвижване с двигател Елзамек или Сомфи

Хи Ти ЕООД

Раднево, ул.Тачо Даскалов 6

Хи Ти ЕООД

Луксозни Интериорни врати | Произвеждат се по специална технология с най-съвременно оборудване. Gradde е компания, която е сред най-добрите производители на интериорни врати в Германия. Качеството на продуктите е безспорно