Стил мебел-Вашият нов дом!!!

Стил мебел ЕООД е специализирана в изграждането на сглобяеми кущи,които предлагаме на достъпна цена и в които вднага може да се нанесете и да изпитате удобство и уют.

Комплексното изграждане на всеки обект се основава на внимателно съставен график на строителството.Нашите специалисти са с опит в управлението и кординацията на подбрани изпълнители по всички специалности.

Предварителна заготовка на носеща конструкция,покривните елементи и зидовете,съчетано с прецизно проектиране,съкръщават до минимум сроковете за строителството.

Работим по индивидуални проекти на клиента!!!

СТИЛ МЕБЕЛ ЕООД

Стил мебел ЕООД е от 8 години на пазара и нейната основна дейност е проектиране,производство и монтаж на еднофамилни едноетажни и двуетажни сглобяеми дървени къщи до ключ,както и навеси,перголи,парапети,барбекюта. Сглобяемите къщи,тяхната концепция и технология и проиаводство,водят началото си,приблизително от 40-те години на миналия век.

Обикновенно в повечето случаи,когато човек иска да си построи дом,сметката излиза доста солена.Когато обаче изборът падне не върху къщите от тухли и бетон,а върху сглобяеми дървено постройки,мечтата започва да изглежда доста по реална. Хубавото при тях е, че могат да се проектират в зависимост от вкусовете,нуждите и не на последно място от банковата сметка. Имат изключително кратки срокове на строителство и живот над 100 години.

Стил Мебел ЕООД

Ракитово ул. Ал. Стамболийски 52

Телефон: 0898/ 445 945,

0885 71 51 34

blago_72@abv.bg

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ ГАЛЕРИЯ

Достъпни цени на най-високо качество.

ПАРАПЕТИ ГАЛЕРИЯ

Работим по индивидуални проекти на клиента!!!



Powered by website analytics technology.