Счетоводни услуги Stokoda

  • Счетоводни услуги Stokoda

    Счетоводни услуги Stokoda

    Всеки клиент печели консултант, изпълняващ длъжността главен счетоводител. Организираме цялостното счетоводно и финансово представяне на вашето дружество. Ще се ползвате с един непрекъснат и сигурен източник на информация и бизнес съвети.

Счетоводни услуги Stokoda

Счетоводни услуги Stokoda

Казвам се Стойчо Коджабашев, роден съм през 1982г. в гр. Стара Загора. Завършвам средното си образование в Търговска гимназия Княз Симеон Търновски, гр. Стара Загора, специалност Счетоводна отчетност.

Завършвам висшето си образование в Икономически Иниверситет, гр. Варна. Магистър специалност Счетоводство и контрол съм от 2009 г.

Паралелно с това работя от 2004 г., като помощник одитор в дружество в гр. Стара Загора, финансов мениджър в завод Берое, гр. Стара Загора. Имам опит с търговски дружества, дружества с нестопанска цел, също така и обявени в несъстоятелност и ликвидация.

Малко след завършването си, през 2009 г. откривам дружество за счетоводни услуги и финансови консултации Коджабашев анд Ко ЕООД.

Счетоводни услуги Stokoda

Предимства

  • Всеки клиент печели консултант, изпълняващ длъжността главен счетоводител. Организираме цялостното счетоводно и финансово представяне на вашето дружество. Ще се ползвате с един непрекъснат и сигурен източник на информация и бизнес съвети. Ще се контролира дейността и пряко ще се ангажираме с представянето ви пред бизнес живота.
  • Искаме да отбележим, че услугата, която предлагаме ще ви отдели от нуждата да поддържате собствен финансово счетоводен отдел. Ето защо в работата си с нас, нашите клиенти имат възможността да се фокусират единствено върху бизнес операциите си, докато ние се ангажираме с цялостното администриране на дейността.
  • Ще ви предложим абонаментни цени за счетоводни услуги, съобразени с обема на работата, което е перфектна гаранция като условие за един договор с перфектна защита на интересите на двете страни.
  • Предлагаме ви нашето сътрудничество в предизвикателствата към вашите мечти.

Карта