Тани Ко ЕООД

  • Тани Ко ЕООД

    Тани Ко ЕООД

    извършването на качествени външни и вътрешни строително – ремонтни дейности. В нея работят високо квалифицирани специалисти, които имат дългогодишен опит зад гърба си.

Тани Ко ЕООД

Тани Ко ЕООД

Предлага извършването на качествени външни и вътрешни строително – ремонтни дейности. В нея работят високо квалифицирани специалисти, които имат дългогодишен опит зад гърба си. Благодарение на него те са способни да освежат всяко помещение по неповторим начин.

Коректността към клиентите е водещ приоритет за фирмата. Специалистите винаги дават най-доброто от себе си, за да освежат качествено цялостния облик на дома. Също така те могат да дадат ценни съвети и препоръки при избора на външен и вътрешен дизайн.

Дългогодишният ни опит и професионализмът ни дават увереност, че ще изпълним желания от Вас ремонт по възможно най-бързия и най-добър начин, спестявайки Ви ангажиментите по купуване и доставка на строителни материали или обзавеждане, планиране на дейностите и надзор на майстори. Цялостният поглед, който имаме върху идейния проект и неговата реализация на различните етапи, свежда до минимум вероятността за грешки и допълнителни разходи и време за отстраняването им.

 

Фирми за вътрешни ремонти София