Личен гримьор Цецо Анедреев

  • Личен гримьор Цецо Анедреев

    Цецо Анедреев

    Топ гримьорът Цецо Андреев е в бранша от десетина години. Заради уникалния си подход и стил на работа се е утвърдил като най-добрият в своята професия.

 

Личен гримьор Цецо Анедреев

Топ гримьорът Цецо Андреев е в бранша от десетина години. Заради уникалния си подход и стил на работа се е утвърдил като най-добрият в своята професия. Много от най-популярните ни звезди го избират за личен гримьор. Сред ВИП клиентите му са  фолк певиците Алисия, Андреа и Мария, моделът Бориса Тютюнджиева, както и Златка Райкова. Цецо работи в екип с гуруто във фризьорството Ивайло Колев. Двамата са тандем, харесван изключително много от иначе претенциозните родни звезди.

Топ гримьорът Цецо Андреев пред Nbox: Най-добрият грим е незабележимият!

Всеки гримьор си има стил. И затова, хората, които идват при мен, харесват моя личен стил на работа – аз ги показвам така, както те искат да изглеждат. Когато гримът е за пред камера, той се изработва много по-бавно, по-прецизно, с повече детайли – камерата има зуум, снима във висока резолюция и всичко там трябва да е перфектно изработено.

Модата в гримирането по принцип се променя. Например, последното нещо, което въведох като мода, са така наречените „негърски устни“. По принцип те съществуват от много време, а и не аз съм ги измислил, не аз съм „открил топлата вода“. Но ги наложих като мода и всички започнаха да ги искат – и стари, и нови клиенти. Защото когато едно нещо е направено със стил, всички го харесват и желаят. А и времената се променят – вече никой не иска ярки червила, кафявият молив за контур с по-бледо бежово в средата на устните не само е на мода, но и дава обем, като в същото време изглежда естествено.

 

wrapper">

Професионален гримьор Теодора Герушина

Теодора Герушина І Грим по домовете София. За мен ще бъде удоволствие да имам принос за Вашата перфектна визия,очарователно излъчване и отлично самочуствие.

Бутик за красота Абракадабра

Бутик за красота Абракадабра І микропигментация и миглопластика София. Микропигментацията представлява въвеждане на микродози оптимално количество пигмент в кожата още по време на първото третиране.

Гримьор Биляна Симеонова

Гримьор Биляна Симеонова I Грим I Професионален гримьор I София. Добрият грим, без съмнение, е от значение за всяка жена. Нещо повече - гримът влияе и на самочувствието, а от там и върху