Студио Запприани

 • Студио Запприани

  Студио Запприани

Подходящи абажури за съвременни и модерни интериори

Студио Запприани - топ продукти, осветителни тела от най-голямо качество, придаващи индивидуално възприятие за вашата спалня. Абажурите са важна част от интериора на вашата спална, те предават усещане на осветлението и духа на помещението.

Радвам се, че искате да разберете нещо повече за Студио Запприани и хората зад него.Студио Запприани са Тя и Той и стотиците ръчно изработени осветителни тела, лампи, полилеи, плафони, пендели носещи името Запприани.Всеки модел бутиково осветително тяло на нашата марка притежава име, носещо послание във своя нов дом-Еlf, Magic, Independence, Wildlife. Студиото ви дарява с късче положителна светлина!

Ако вие търсите консумативи, лампи за детска стая, ръчно изработени, модерен дизайн, светлинни решения за вашия хол, спалня, кухня, трапезария, антре, офис, коридор, лоби бар, магазин, кафе, бутиков хотел ние ще ви предложим осветление в иновативен дизайнерски стил, съобразен с вашето желание.

Студио Запприани започна своето начало през 2012 в Грац, Австрия и успя за много кратко време да озари стотици домове в Австрия, Германия,Франция,Чехия, Унгария, чак до Австралия и Америка.Качеството на продуктите Запприани беше оценено от няколко немски списания за интериор и дизайн, онлайн сайтове и критици. Популярни личности на немската сцена ни се довериха при избора на осветителни тела, за най милите и скъпи хора в техния живот, а именно децата. Детските лампи , които предлагаме са с изключително разнообразни мотиви, всеко дете ще намери при нас любим мотив или герой, който ще предаде онзи магичен, приказен дух на детската стая.

А кои са Тя и Той?

Той, Боги Запрянов, по Голямата половина на екипа е многостранно профилния талант със златните ръце-Дърводелец, Професионален Козметик и Гримьор, Web Designer, човека създаваш всеки един абажур, лампа, осветително тяло носещи неговото име.Той е човека перфекционист, Не признаваш компромис в името на най доброто качество, прецизен до последния детайл , създавайки до малките часове на нощта богатата гама Лампи.

Тя съм аз, Ния Запрянова, по малката половинка на екипа, работохолик организатор, Не признаващ компромис в името на професионализма и коректно обслужване.Всичко онова от света на Запприани извън работния процес по създаването на лампите е поверено в мои ръце.И когато пристъпите прага на нашето Студио в Казанлък ще ви поканя мило с онова Добре Дошли, което замълчах в началото.

И ако все пак с мъничко ви заинтригувахме и харесахте нашите модели, последвайте ни в нашия актуален и ежедневен свят, в страницата ни във Facebook,защото рано или късно ще търсите онзи уникален подарък за рожден ден, дете, Коледа, юбилей, мил човек, бизнес партньор, ще имате нужда от онези красиви осветителни тела на Студио Запприани и тогава-ние ще сме насреща!


Полезно:

Стъклени абажури - Идеи за декорация на дома Ви

Абажури за настолни лампи - красота и функционалност

Абажури за спалня

Услуги

 • Настолни лампи / класически или дизайнерски /
 • Осветление за баня
 • Градинско осветление
 • Домашен текстил
 • Лампи за таван
 • Лампи за нощни шкафчета
 • Лампиони за спалнята
 • Подови лампи
 • led Ленти
 • Аксесоари за дома
 • Нощни лампи за бюро
 • Градински крушки
 • Декоративни мебели от дърво
 • много други

В Студио Запприани можете да проектирате светлината във вашият дом. При нас можете да реставрирате стар абажур, да поръчате лампа за определена стойка за стена или лампион.

 

Какво е абажур?

Той има декоративна и естетическа функция и е част от интериора на вашата къща или апартамент, също така той служи и за регулиране на светлината. Създава атмосфера в помещението.

За неговата направа може да се използва стъкло, пластмаса, метал, тъкан, хартия, комбинация от изброените, както и различни други материали. Формата също е различна.

Съществуват с конична, сферична, цилиндрична и много други форми.