Sugaring Dermaepil България

 • Sugaring Dermaepil България

  Sugaring Dermaepil България

  Dermaepil е продукт в резултат на задълбочени проучвания и дългогодишен иноваторски опит при производството на козметични продукти, базирани на натурални съставки с висока ефективност

Sugaring Dermaepil България

Sugaring Dermaepil Bulgaria

Dermaepil е продукт в резултат на задълбочени проучвания и дългогодишен иноваторски опит при производството на козметични продукти, базирани на натурални съставки с висока ефективност.
Продуктите на Dermaepil се предлагат в редица страни по света, а от края на 2015г. са налични и на българския козметичен пазар.

 • Pre sugaring antiseptic gel-антисептичен гел-първа стъпка от процеса на епилация. Уникалната по състав формула на гела осигурява максимално почистване, дезинфекция и подготовка на кожата за ефективна и безболезнена епилация. Високото съдържание на алое вера и екстракт от хамамелис в антисептичния гел,не само възпрепятстват изсушаването на кожата,но и повишават нивото на хидратация и създават усещане за комфорт.
 • Easy sugaring powder e пудра преди епилация,специално разработена от Dermaepil да обезпечи лесната и безболезнена епилация,значително улесняваща процеса на работа. Подсушава и подготвя кожата.
 • Post sugaring calming balm e успокояващ балсам за след епилация. Кремообразна формула, осигуряваща висока хидратация и пълен комфорт след епилация.Високата концентрация на пантенол, алое вера, уреа, центела азиатика и екстракт от хамамелис успокояват кожата и придават изключителна мекота и гладкост.
 • Sugar Paste White Soft е захарна паста с иновативна формула,без наличието на лимонена киселина. Подходяща е за всеки тип кожа и препоръчителна за ползване от козметици с по-голям опит. Състав: фруктоза; глюкоза; вода.
 • Sugar Paste Soft е по-мека версия на Regular Sugar Paste. Подходяща е за работа при всякакви температури и всеки тип кожа. Състав: захароза; вода; лимонена киселина.
 • Sugar Paste Regular е базисен продукт, твърд вид захарна паста. Твърдата консистенция определеля продукта като подходящ за летният сезон и работа в помещения с по-висока температура. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа! Състав: захароза; вода; лимонена киселина.

Иновативната формула, съчетана със специфична и прецизна техника на работа , прави Dermaepil Sugar Paste уникален по рода си продукт за депилация , превъзхождащ многократно познатите досега методи за обезкосмяване.

САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!Тази фирма е регистрирана на следните места: