Етикет: Борси за плодове и зеленчуци

АЛМаг 2005

София, ул. Народно хоро 33

АЛМаг 2005

АЛМаг 2005 I Доставка на плодове и зеленчуци. Доставкана плодове и зеленчуци, Плодове и зеленчуци, Бира, минерална вода и безалкохолни напитки

Стил Пласт

Основната ни дейност е търговия на едро и дребно на плодове и зеленчуци. Фирмата извършва разнос и доставка на място в области Варна и Бургас за хотели, ресторанти...

Калея 2010 ООД

Прохлада, ул. Шеста 16

Калея 2010 ООД

Калея 2010 ООД I Търговия със зеленчуци I Търговия с плодове I Обработка на плодове и зеленчуци I Прохлада. Фирмата се занимава с преработка и търговия на едро с плодове и зеленчуци.

Плодове и зеленчуци Манастирски ливади

София, кв. Манастирски ливади – запад, ул.Ралевица 76

Плодове и зеленчуци Манастирски ливади

Магазинът за плодове и зеленчуци се намира кв. Манастирски ливади – запад, ул Ралевица 76, на централно, оживено и комуникативно място.

Нико 2 ООД

Нико 2 ООД - доставка на плодове и зеленчуци София. Наши клиенти са както хотели и ресторанти, така и училища, детски градини, магазини и големи хранителни вериги.

Линда фрут ООД

Силистра, ул. Харалампи Джамджиев 1

Линда фрут ООД

Линда фрут ООД I Плодове I Търговия с плодове I Плодове на едро I Силистра. Фирмата се занимава с плодове и търговия на едро. Работим само с високо качествени продукти, за да задоволим и най-изтънчения вкус.

Ферма Пожарево

2229 Пожарево

Ферма Пожарево

Отглеждаме всякакви сезонни плодове, зеленчуци, сертифициран мед и прополисова тинктура, билки (глог, шипка, смрадлика, коприва и др.) сладка, лютеница и кайсиева ракия от с.Попина.

Оки Плод

Созопол, ул. проф.Иван Венедиков

Оки Плод

Оки Плод І Плодове и зеленчуци Созопол. Фирмата се занимава с продажба на едро и дребно и разнос на плодове и зеленчуци.