Етикет: Хосписи София

Хепи Айс ЕООД

София, ул. Ралевица 87

Хепи Айс ЕООД

Хепи Айс ЕООД I Домашна помощ I Грижа за хора I Грижа за стари хора I София. Когато по най-различни причини достигнем границите на нашите възможности и не можем да се справяме с ежедневието.

Домът за възрастни хора Радка Кашева

Домът за възрастни хора Радка Кашева - София е разположен в квартал Горна баня, в уютна къща, с панорамен изглед към Витоша. Подържаната градина с много цветя и зеленина съзава

Хоспис Свети Никола - София

Хоспис Свети Никола се намира в малка самостоятелна клиника на три етажа,в която са разположени стаи с по две легла и помощни помещения. Държим много на реда и дисциплината.

Дом за възрастни хора "IV-СЕЗОНА"

Брезник, ул. “Капитан Кисов” № 1

Дом за възрастни хора "IV-СЕЗОНА"

Дом за възрастни хора IV-СЕЗОНА - Намираме се на 35 км от София, в градче, наречено Брезник, заобиколено с красиви борови гори, които правят въздуха чист и невероятно благоуханен.

РАЙ - дом за възрастни и болни хора

РАЙ - дом за възрастни и болни хора. Достойни старини в луксозна и приятна атмосфера с непрекъснати медицински грижи и в приятна компания.исококвалифициран и обучен персонал

Хоспис Леонардо Да Винчи

Хоспис Леонардо Да Винчи I Дом за възрастни хора I София. Хоспис Леонардо Да Винчи се намира на тихо, светло, чисто и спокойно място. Сградата на хосписа е новопостроена, с широки входове

Дом за възрастни и стари хора Морена

В дом за възрастни и стари хора Морена работи висококвалифициран и обучен персонал от медицински кадри: доктор-рехабилитатор, медицински сестри, санитарки.

ХОСПИС ДАР

София, ул."Екзарх Стефан" 45

ХОСПИС ДАР

ХОСПИС ДАР предлага комплексни и специализирани здравни грижи, осигуряващи най-добро качество на живот на пациенти в напреднал стадий на болестта.