Етикет: Почистване на домове Пловдив

Чистофайник груп ООД

Фирма за почистване Чистофайник груп ООД - Пловдив се стремим да осигуряваме качеството и високата хигиена необходими на вашия хотел, офис, ресторант, магазин, обществена сграда, апартамент или къща в цяла България.

Клийнинг Куин

Пловдив, ж.к. Тракия, бл.287, вх. Б, ет.1, ап.3

Клийнинг Куин

Клийнинг Куин І Пране на мека мебел Пловдив. Качественото почистване на дома/офиса ще респектира всеки ваш посетител, клиент и служител, затова чистотата му е важна за вас/вашия бизнес.

Fast Clean

Пловдив, бул. България 2

Fast Clean

Фаст Клийн предлага услуги в сферата на професионалното почистване в района на град Пловдив и околността. Всяко едно почистване е извършено с прецизност към всеки детайл.

АДА КЛИЙН

Пловдив, бул. Източен 125

АДА КЛИЙН

АДА КЛИЙН | Почистване на прозорци Пловдив. Нашето старание е почистването да бъде извършено с прецизност към всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки обект.

EleClean

Почистване с рейнбоу Пловдив | Почистването с Райнбоу на вашите матраци е много важно за здравето ви. Хора страдащи от алергии и астма могат да се възползват и да си подсигурят добър сън след пране на матрака.

Виктория- СМ 19

Основно почистване след ремонт Пловдив | Освен апартаменти и офиси чистим къщи,търговски сгради.Ние сме вашият Верен Партньор в почистването и ще се грижим дома Ви.

Почистване Пловдив

Пловдив, бул.Копривщица 37

Почистване Пловдив

Почистване на жилищни входове и офиси в град Пловдив на ниски цени. Фирма за почистване,фирма за професионално почистване, почистване, почистване на жилищни сгради, почистване на входове

Професионално почистване и пране Екстра

Екстра І Фирми за почистване Стара Загора. Основно почистване на дограмата и стъклата на прозорците, почистване на мрежи против насекоми. Почистване на всички мебели от прах и други замърсявания