Етикет: щамповани мазилки

Бетон-строй 8890 ЕООД

Благоевград ,ул.Алеко Константинов 3

Бетон-строй 8890 ЕООД

Бетон-строй 8890 ЕООД І Шлайфан бетон Благоевград е специализирана в качествено изграждане на шлайфани бетон, щампован бетон,ресан бетон,машинна подова циментова замазка.

Шлайфан и щампован бетон в Сливен

Изработка на щампован бетон Сливен, цокли градински мивки и барбекюта изграждане на скали и водопади, спрямо желанието на клиента,работим в цялата страна за въпроси на посочения телефон или вайбър.

Престиж 87 ЕООД

Престиж 87 ЕООД I Машинни замазки Пловдив, Изпълняваме всякакви видове довършителни услуги и ремонтни деиности в гр.Пловдив и в Пловдивска област.

Brothersstroyinvest

Brothersstroyinvest | Фаянс и Теракота Бургас. Имаме голям опит и стаж в страната и в чужбина ние ви предлагаме качествена работа с гаранция 5 години.

Професионално машинно боядисване

Машинно боядисване Стара Загора | Строителна бригада предлага машинно боядисване на стени и тавани в апартаменти и къщи, офиси, магазини, промишлени помещения и др.

Бамакс Попов ООД

Бамакс Попов ООД | Циментова замазка Пловдив предлага цялостно интериорно решение . Изграждане на всякакъв вид сгради , конструкции и довършителни ремонти .

Мартин Бисеров

град Роман, ул.Филип Тотю 5,

Мартин Бисеров

Ковано желязо Враца. Всякакви видове орнаменти пана, ески, бъбреци за огради, порти, рапети и др. Изработваме и цели огради и порти по поръчка на клиент

Емо Строй 86 ЕООД

Пловдив, ул.Стамат Икономов 3

Емо Строй 86 ЕООД

Окачени тавани със скрито осветление Пловдив | се занимаваме с довършителни строителни ремонти и услуги в град Пловдив и околията. В сферата на строителството сме повече от 10 години.

Атри ЕООД

София, ул.Проф.Беньо Цонев 2

Атри ЕООД

Атри ЕООД - Основният предмет на дейност на фирмата е доставка от Италия и продажба на: интериорни декоративни бои и мазилки; фасадни бои и мазилки; саниращи и хидроизолиращи продукти;

Евромакс Груп

Разград, бул. Априлско въстание 25

Евромакс Груп

Щампован бетон Разград | Настилките от щампован бетон съчетават устойчивостта на бетона и красотата на техния дизайн.