Етикет: сухо строителство София

Изосторм ЕООД

Изосторм ЕООД I Окачени тавани София се занимава изцяло с вътрешни ремонти до ключ. Ние сме млад екип от професионалисти с опит в областта на монтажа на топлоизолационни системи и вътрешни ремонти.

Нов Дом 82

Нов Дом 82 | Боядисване и декорация Пловдив разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.

Цялостно строителство и ремонти София

Нашето качество е по-голямо от цената! Пълен набор от услуги. Ремонт до ключ. Качествено Изпълнение. Страхотни Цени. Безплатен Оглед. Бърза Реакция.

Шери Интелект ЕООД

София, ул. Даскал Стоян Попандреев 10

Шери Интелект ЕООД

Извършваме строителство от основи до покрив, всякакви ремонти и преустройства на жилища, офиси и къщи. Предлагаме най-добрите цени, високо качество и коректност.

ДБ КЪНСТРЪКШЪН ЕООД

София, жк Левски Г, бл.40, вх. Г

ДБ КЪНСТРЪКШЪН ЕООД

ДБ КЪНСТРЪКШЪН ЕООД | Груб строеж София. Фирма занимаваща се със строителство на жилищни сгради, ремонти на апартаменти и къщи. Техническия персонал, както и работниците са квалифицирани и се държи на качеството във всяко СМР.

S&N Build

София, ул. Гео Милев бл.3

S&N Build

Пробиваме кръгли отвори в бетон с боркорона, тухлени стени, панел, мазилка, подови плочи, естествен камък и асфалт. Използваме технология на пробиване, при която боркороната се охлажда с вода.

Roskraft Bautechnik Ltd

София,жк.Хаджи Димитър 33

Roskraft Bautechnik Ltd

Roskraft Bautechnik Ltd | Багер под наем София е с 15 годишен опит в строителния бранш и извършва цялостни ремонти и строителни услуги на жилищни и офис сгради.

Гипсокартон и Декорация Петров

Ние сме фирма с доказан опит в строителството, държим на качественото изпълнение в срок и обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, винаги независимо от големината на обекта.

АМИРА БИЛД КЪМПЪНИ

АМИРА БИЛД КЪМПЪНИ | Ремонтни услуги Благоевград. Основният предмет на дейност на фирмата е строителство и ремонт на жилищни, административни, обществени, търговски и промишлени сгради.

Окачени тавани Сливен

Сливен, кв. Българка бл. 41 ап. 13

Окачени тавани Сливен

Предлагаме окачени тавани Сливен от гипсокартон със сложни форми,на нива,диодно осветление,растерни тавани,преградни щендерни стени,предстенни обшивки,шумо и топлоизолации,фигури,колони и камини и гипсокартон.

Кърай Билд ООД

София ул.Суходолска 175

Кърай Билд ООД

Груб строеж на къщи София. Основна дейност на дружеството е строителство на къщи и жилищни сгради, конкретно груб строеж и довършителни работи.