Етикет: Салони за красота Бургас

Dani Beauty Studio

Бургас, ул.Ст. Караджа 11

Dani Beauty Studio

Фризьорски салон Dani Beauti Studio - гр.Бургас.За нас качественото обслужване и удовлетвореността на клиента е основен приоритет. Стараем се да следим новостите! Целият екип на салона работи с удоволствие и много желание.

Студио 5

Бургас, ул. Рилска 36

Студио 5

Студио 5 І Козметични процедури Бургас. • Апаратна козметология - дермабразио, кислородна терапия, ултразвук, безиглена мезотерапия и др.

Салон ART ZEN

Бургас, ул.Батак 3

Салон ART ZEN

Студиото предлага разнообразие от услуги, включващи фризьорски услуги, маникюр, педикюр ви всичко това в приятна и удобна обстановка.

Курсове по маникюр Бургас

Курсове по маникюр Бургас І Едно от най-големите предимства на курсовете е вниманието, което се отделя на практиката и реалното усвояване на всички техники и знания, преподавани в часовете по теория.

House of Beauty

Бургас, Цар Симеон Първи 76

House of Beauty

House of Beauty | Миглопластика Бургас. Ние сме екип от професионалисти в прекрасна атмосфера, качествена козметика и продукти, любезно отношение с грижа към всеки детайл за постигането на перфектния краен резултат.

B&H Center NurTen Chausheva

Безиглена мезотерапия за лице | Апаратни процедури с BDR- безиглена мезотерапия, ултразвук, йонофореза, вакум - лице, гърди и тяло, целутрон, пресотерапия, Очаквайте Процедури с Yon Ka и медицинска мезотерапия с FUSION