Етикет: Оферти за масажи

Масажно студио Различна

Перник, София, Варна, България

Масажно студио Различна

Различна І Студио за масажи в град Перник. Възстановителните разтривки включват система от класически масаж и други масажни техники като антистрес масаж, постизометрична релаксация.

Масаж и рехабилитация София

Масаж и рехабилитация София. Масажът с био енерго масажния уред FOHOW (ФЕНИКС) съчетава едновременно в себе си ползите от най-известните методи на традиционната китайска медицина – акупресура, акупунктура, енергиен масаж, моксотерапия и вендузи.

Иво Данев - рехабилитатор

Рехабилитатор по домовете Стара Загора. Процесът на достигане и поддържане на оптимална физическа, психическа и емоционална стабилност се нарича рехабилитация. Тя дава на хората с увреждания възможност да придобият независимост в обществото.

Ишчел

Пловдив, ул.Кап.Райчо 68

Ишчел

Лечебни масажи Пловдив и енергийни практики.Занимавам се с това 12години. Изработка на енергийни картини,оргонити,талисмани.

Салиха Ахмедова - масажен терапевт

Сливо поле, обл.Русе, ул.Огоста 8

Салиха Ахмедова - масажен терапевт

Масажи Сливо Поле | Салиха Ахмедова е масажист-терапевт, завършила курс по масажи при Борис Николов физио и юмейхо терапевт на ФК Дунав Русе, ВК Дунав Русе, Юмейхо студио Зен Релакс

V-massages

София ,кв.Гео Милев, ул.Светлоструй 7

V-massages

Релаксиращи масажи София | Класически лечебен масаж на гръб, ръце, крака, глава, корем, комбинирано и на цяло тяло; Антицелулитен масаж с вендузи