Етикет: Професионално почистване

Почистване с Рейнбоу Варна

Почистване с Рейнбоу Варна | Рейнбоу премахва прахта, пясъка, петната и мръсотията от всякакви тъкани бързо и успешно, благодарение на силната въздушна струя и мощните четки на електрическата тупалка.

Чистофайница ООД

Бургас ж.к.Меден Рудник бл.87

Чистофайница ООД

Чистофайница ООД І Пране на матраци Бургас е фирма за професионално почистване. През последните години на пазара успяхме да обхванем и задържим обекти по южното Черноморие.

Чистофайник груп ООД

Фирма за почистване Чистофайник груп ООД - Пловдив се стремим да осигуряваме качеството и високата хигиена необходими на вашия хотел, офис, ресторант, магазин, обществена сграда, апартамент или къща в цяла България.

Лея 09

София, Княжево, бл.48

Лея 09

Лея 09 І Миене на прозорци София. Професионално измиване на прозорци, дограма,щори и врати.Почистване на санитарни помещения.Почистване на входове.

Свежест 42

Почистване на прозорци Бургас | Гордеем се с високите си професионални стандарти. За нас няма малки или големи клиенти. Услугата е висококачествена за всеки

Багус Импакт

Русе, ул. Николай Здравков 11 А, Ет 2, ап. 6

Багус Импакт

Багус Импакт І Почистване на домове Русе. Работим с водещи марки машини, които Не могат да бъдат заместени от ръчното Почистване

Денис 99

Варна, Възраждане 62 вход 1

Денис 99

Пране на мека мебел Варна | Денис 99 е фирма специализирана в сферата на професионалното почистване на офиси,домове, жилищни входове, след ремонтни дейности, измиване на стъкла, тупане и пране на мека мебел и килими.

Господинови Классик

Варна, ж.к. Трошево, ул.Младежка, бл.30

Господинови Классик

Господинови Классик І почистване Варна. Основно и абонаментно почистване на твърда настилка, стъкла,жилищни входове, офиси,мека настилка,почистване след ремонт,почистване при нанасяне и изнасяне.

Клийнинг Куин

Пловдив, ж.к. Тракия, бл.287, вх. Б, ет.1, ап.3

Клийнинг Куин

Клийнинг Куин І Пране на мека мебел Пловдив. Качественото почистване на дома/офиса ще респектира всеки ваш посетител, клиент и служител, затова чистотата му е важна за вас/вашия бизнес.

Криси2121 ЕООД

Криси2121 ЕООД Хасково. Ние сме нова и бързо развиваща се фирма в сферата на професионалното почистване. Независимо дали желаете комплексно, абонаментно или частично почистване, ние можем да Ви го предложим.

ЗОРНЕЛИЯ 2019

София, ж.к. Люлин бл. 501 вх.Б ет.6 ап. 90

ЗОРНЕЛИЯ 2019

ЗОРНЕЛИЯ 2019 | Почистване след ремонт София. Специализирани сме в почистването и поддръжката на апартаменти, офиси, търговски обекти, производствени помещения, складове, както и професионално почистване на прозорци, фасади и реклами.

Свети лукс

Стара Загора, бизнес сграда Сити

Свети лукс

Свети лукс | Почистване на домове Стара Загора. Нашата фирма е създадена, за да ви бъде в помощ при почистване! Ние с удоволствие ще почистим вашият дом, офис, хотел и всичко което желаете!

Моник 3000 ЕООД

Моник 3000 ЕООД | Поддръжка на жилищни сгради Варна. Имаме над 20 години опит в бранша, с което сме наложили нашите традиции и качество в професионалното почистване. Предлагаме безкомпромисно качество на топ цени.

Асенов 007 ЕООД

Асенов 007 ЕООД | Хамалски услуги Габрово. Гарантираме 100% дискретност към имуществото на клиентите,предлагаме и абонаментен вариант за по голяма сигурност на клиентите си.

Fast Clean

Пловдив, бул. България 2

Fast Clean

Фаст Клийн предлага услуги в сферата на професионалното почистване в района на град Пловдив и околността. Всяко едно почистване е извършено с прецизност към всеки детайл.

АДА КЛИЙН

Пловдив, бул. Източен 125

АДА КЛИЙН

АДА КЛИЙН | Почистване на прозорци Пловдив. Нашето старание е почистването да бъде извършено с прецизност към всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки обект.