Етикет: Фирми за почистване

Почистване с Рейнбоу Варна

Почистване с Рейнбоу Варна | Рейнбоу премахва прахта, пясъка, петната и мръсотията от всякакви тъкани бързо и успешно, благодарение на силната въздушна струя и мощните четки на електрическата тупалка.

Куул Сървисиз ЕООД

София , ул. Университетски парк 9

Куул Сървисиз ЕООД

Фирма за почистване на прозорци | професионалното почистване и поддържане на административни, офис, жилищни, търговски и производствени сгради и прилежащите им площи.

Денис 99

Варна, Възраждане 62 вход 1

Денис 99

Пране на мека мебел Варна | Денис 99 е фирма специализирана в сферата на професионалното почистване на офиси,домове, жилищни входове, след ремонтни дейности, измиване на стъкла, тупане и пране на мека мебел и килими.

Tedyclean

Tedyclean | Почистващи услуги София. Ние предлагаме професионално почистване, удовлетворяващо тези и още много други нужди! Бързо и качествено почистване!

Господинови Классик

Варна, ж.к. Трошево, ул.Младежка, бл.30

Господинови Классик

Господинови Классик І почистване Варна. Основно и абонаментно почистване на твърда настилка, стъкла,жилищни входове, офиси,мека настилка,почистване след ремонт,почистване при нанасяне и изнасяне.

Клийнинг Куин

Пловдив, ж.к. Тракия, бл.287, вх. Б, ет.1, ап.3

Клийнинг Куин

Клийнинг Куин І Пране на мека мебел Пловдив. Качественото почистване на дома/офиса ще респектира всеки ваш посетител, клиент и служител, затова чистотата му е важна за вас/вашия бизнес.

Алексиеви Сървисиз

Русе, ул. Муткурова 55, вх 1. ет

Алексиеви Сървисиз

Алексиеви Сървисиз І I Фирми за почистване Русе е специализирана в сферата на професионалното почистване, която предлага своя опит в почистването и поддържането на Вашия дом, офис или сграда.

Аchi 94

София,кв.Драгалевци,ул.Гергьовче 12

Аchi 94

Аchi 94 | Основно почистване на жилища София. В стремежа си постоянно да разширяваме гамата и да подобряваме качеството на нашите почистващи услуги, фирмата ни винаги успява да задоволи индивидуалните нужди на всеки един клиент.

Свети лукс

Стара Загора, бизнес сграда Сити

Свети лукс

Свети лукс | Почистване на домове Стара Загора. Нашата фирма е създадена, за да ви бъде в помощ при почистване! Ние с удоволствие ще почистим вашият дом, офис, хотел и всичко което желаете!

Моник 3000 ЕООД

Моник 3000 ЕООД | Поддръжка на жилищни сгради Варна. Имаме над 20 години опит в бранша, с което сме наложили нашите традиции и качество в професионалното почистване. Предлагаме безкомпромисно качество на топ цени.

Асенов 007 ЕООД

Асенов 007 ЕООД | Хамалски услуги Габрово. Гарантираме 100% дискретност към имуществото на клиентите,предлагаме и абонаментен вариант за по голяма сигурност на клиентите си.

АДА КЛИЙН

Пловдив, бул. Източен 125

АДА КЛИЙН

АДА КЛИЙН | Почистване на прозорци Пловдив. Нашето старание е почистването да бъде извършено с прецизност към всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки обект.

Импера 777 ЕООД

Импера 777 ЕООД | Комплексно почистване София. Самостоятелни услуги като измиване на прозорци и дограми, машинно почистване на меки и твърди подови настилки и импрегниране

Lubo cleaning

Lubo cleaning | Почистване с рейнбоу София. Разполагаме с професионални инструменти за почистване на стъклени витрини и прозорци. Също така професионални машини за пране с Рейнбоу.

Чистичко

София, Ж.к. Надежда 2, блок 264 вх.Б

Чистичко

Чистичко | Почистване на апартаменти и къщи София. Ако искате вашият дом да е винаги чист и уютен , то професионалните почистващи услуги на Чистичко са идеалното решение за вас .

Chistota - Почистване на домове

Варна, ж.к. Владислав Варненчик, ул.Янко Мустакоф №61

Chistota - Почистване на домове

Chistota | Почистване на домове Варна. Когато държим на чистотата и хигиената.Но в предстоящите студени месеци бихме срещнали някои пречки с неща като почистване на килими,матраци и дивани.

Ка Фреш

София, бул. Монтевидео 84 А

Ка Фреш

Чистачка София. Предлагаме услугата на територията на гр. София, за един или повече офиси, като гарантираме еднакви норми за поддържане на хигиена и чистота.