Етикет: Гримьори

Професионален гримьор Теодора Герушина

Теодора Герушина І Грим по домовете София. За мен ще бъде удоволствие да имам принос за Вашата перфектна визия,очарователно излъчване и отлично самочуствие.

Професионален гримьор Сибел Идириз

Професионален гримьор Сибел Идириз - Варна. Добрият грим е най- честоненатрапващ се, дискретно подчертаващдобритестрани на модела и скриващнякоинедостатъци

G POINT LASHES

София. кв.Овча купел , ул. Иван Радоев 7 А

G POINT LASHES

G POINT LASHES I Професионално поставяне на мигли София. Салон G-point, ще ви предложат едно приятно изживяване и ще ви накарат да се почувствате специални.

Перманентен грим София – Ани Хуажева

Перманентният грим е вид козметична татуировка, която се осъществява чрез имплантирането на пигменти в горните слоеве на епидермиса.

Make up by Nadejda Paskova

Make up by Nadejda Paskova | Гримьор на адрес София. Работя като професионален гримьор в сферата на красотата, с удоволствие, позитивизъм и хъс към своята работа, стремя се към максимален стремеж и задоволителни резултати.

MikGriT

София, жк Света Троица, бул. Сливница 133-143 Соларно студио Какао - Търговски център Илинден срещу спирка Оряхово

MikGriT

Временни татуировки София | Временните татуировки с Airbrush представляват разпръскване на пулвелизирани течности в детайлни изображения с висок реализъм в шаблон, с най-разнообразни форми и цветове.

Златка Ганева Професионален грим

Аз съм Златка Ганева и се занимавам с грим професионално от 5 години. Както при повечето гримьори и при мен гримирането се превърна, от удоволствие в професия.