Етикет: Професионални масажи София

Масажи и мануална терапия

София, кв.Редута , ул.Атанас Узунов

Масажи и мануална терапия

Масажи и мануална терапия София І Източни масажи - както лечебни , така и профилактични . Възстановяват жизнените сили и равновесието в тялото, премахват умора , болки и др.

Massage and therapy FREERUN

София, ж.к. Люлин 3 блок 386 до вх. Г

Massage and therapy FREERUN

Масажи София Люлин. Масажите са едно от малките удоволствия, които могат изцяло да променят деня и настроението ви. Не се лишавайте от миговете на пълно безгрижие и релакс и се отпуснете в ръцете на нашите специалисти.

Масажно студио Колев

София, Руски паметник, Студио за красота, бул. Македония 46, ет.2

Масажно студио Колев

Масажно студио Колев | Лечебни терапии София. Студиото предлага различни видове професионални масажи на атрактивни цени: лечебни, възстановяващи, профилактични, отслабващи и релаксиращи.

ПиБ Стил

София, жк. Обеля 1, бл. 120, вх.В, Партер. (отзадната страна на блока- откъм булеварда)

ПиБ Стил

ПиБ Стил | Нашите клиенти чувстват салона, като СВОЕТО МЯСТО, в което могат да избягат от напрежението, да бъдат част от неповторимо магическо усещане за хармония, релакс и радост от грижата за себе си.

Масаж и рехабилитация София

Масаж и рехабилитация София. Масажът с био енерго масажния уред FOHOW (ФЕНИКС) съчетава едновременно в себе си ползите от най-известните методи на традиционната китайска медицина – акупресура, акупунктура, енергиен масаж, моксотерапия и вендузи.

V-massages

София ,кв.Гео Милев, ул.Светлоструй 7

V-massages

Релаксиращи масажи София | Класически лечебен масаж на гръб, ръце, крака, глава, корем, комбинирано и на цяло тяло; Антицелулитен масаж с вендузи