Етикет: Арт бижутерия

Магазин за Сребърна бижутерия и Цветя

Магазин за сребърна бижутерия и цветя I Цветарски магазин I Магазин за бижута I Пловдив. Магазинът предлага на своите клиенти богата гама сребърна

Арт магазин за хендмейд

Етрополе 2180, обл София, ул. Георги Димитров 18

Арт магазин за хендмейд

Арт магазин за хендмейд І Етрополе, София. Приемаме поръчки за изработване на ритуални карвинг свещи за кръщене, сватба личен празник, покани, тейбъли, бодита и хавлии за кръщене, малки подаръчета за гости.

JEWELLERY.EMA

JEWELLERY.EMA | Бижута Гоце Делчев. В работилницата се изработват дамски и мъжки бижута. Гривни, обеци, колиета, бижута за коса, брошки. Изработват се от мъниста, кристални камъни, стъклени перли и естествени камъни.

Ge-Oro

София, кв. Илиянци

Ge-Oro

Ge-Oro - Магазини за златни и сребърни бижута София. Ge-Oro е българска търговска марка за производство и търговия с златни и сребърни бижута. Фирмата разполага със собствено ателие и 5 магазина на територията на София.

Бижуланд

Пловдив, ул. Йоаким Груев 9

Бижуланд

Магазини за бижута Пловдив | В магазина ще намерите бижутерия и аксесоари. Бижуланд предлага огромно разнообразие от елементи за създаване на уникални бижута.

Piece of Beauty

Бижутерии Варна | са ръчно изработени бижута, вдъхновени от нестихващата красота на цветята и морските дарове.

NominatioN

Гранд Мол Варна, ет. партер, щанд NominatioN

NominatioN

NominatioN І Златни бижута Варна. Всяко едно бижу се произвежда във Флоренция Италия и олицетворява италианският дух, италианския дизайн и занаятчийското майсторство на тази страна.

Handmade by IvA

Цялата страна

Handmade by IvA

Handmade by IvA І Ръчно изработени мартеници. Изработвам гривни от полускъпоценни естествени камъни (плетени и на ластична корда), които в повечето случаи са ми само по една бройка.

Арт и хоби магазин Тени 15

Балчик, ул. Христо Ботев 39

Арт и хоби магазин Тени 15

Арт и хоби магазин Тени 15 І Бижутерия Балчик. В нашия магазин можете да намерите арт и хоби материали, ръчно изработена декорация за дома, ръчно изработена бижутерия от мъниста, задиакални камъни, паракорд, полимерна глина и други

Alexandra Jewellery

Бижутерия Благоевград | Ако искате да изразите своята индивидуалност или да акцентирате на стила си, най-подходящи за вас са нашите бижута Alexandra Jewellery.

Glass House

Стара Загора,бул.Цар Симеон Велики 118, България

Glass House

Glass House I Магазин за подаръци Стара Загора. Богата гама сувенири и подаръци, Прибори за хранене, безплатна доставка, ръчно изработени сувенири

Krassi Jewelry

Ръчна изработка на бижута Бургас | Персонализирана изработка на бижу за Вашия сватбен ден или друг специален повод! Ако желаете да получите мнение за перфектната визия

Даниела Андреевска бижута

Ръчна изработка на бижута София | Бижутата са ръчно изработени и са уникати.Някои накити могат да бъдат изработени по поръчка в рамките на две седмици, други за съжаление не могат да бъдат повторени.