Етикет: Почистване на дограма София

Куул Сървисиз ЕООД

София , ул. Университетски парк 9

Куул Сървисиз ЕООД

Фирма за почистване на прозорци | професионалното почистване и поддържане на административни, офис, жилищни, търговски и производствени сгради и прилежащите им площи.

Ep profesional clean

Ep profesional clean | Фирми за почистване Люлин. Услугите който предлагам са основно и частично почистване на апартаменти,къщи,офиси и други търговски помещения

Дограма София

Дограма София - Предлагам стъкларски услуги: Стъклопакети, смяна на стъклопакети, ремонт на PVC дограма, дървенадограма, монтаж на витрини, стъклениврати

Мегапласт 18 ЕООД

София, бул. Христо Ботев 103

Мегапласт 18 ЕООД

Мегапласт 18 ЕООД І Изработка на Алуминиева и PVC дограма София. Притежаваме напълно оборудвани автомобили, снабден със специализирани стойки за безопасен превоз на догрома,стъклопакети и профили .

Етилс ЕООД

Дружеството има за основен предмет на дейност подобрени съвременни технологии в областта на проектирането, производството, доставката и монтаж на PVC и AL дограма

Лея 09

София, Княжево, бл.48

Лея 09

Лея 09 І Миене на прозорци София. Професионално измиване на прозорци, дограма,щори и врати.Почистване на санитарни помещения.Почистване на входове.

B Clean

София, Жк. Бели Брези, ул, Хайдушка гора 26, ет 5, ап 12

B Clean

B Clean І Почистване на дивани София. Ние сме екип от професионалисти с опит в сферата на почистването. Ние искаме да подсигурим високо и надеждно почистване.

Tedyclean

Tedyclean | Почистващи услуги София. Ние предлагаме професионално почистване, удовлетворяващо тези и още много други нужди! Бързо и качествено почистване!

Вики клийн къмпани

Вики клийн къмпани І Основно почистване на апартаменти София. Като млада бързоразвиваща се компания, днес услугите ни се познават в редица домове и офиси в София, София-област и други градове.

ЗОРНЕЛИЯ 2019

София, ж.к. Люлин бл. 501 вх.Б ет.6 ап. 90

ЗОРНЕЛИЯ 2019

ЗОРНЕЛИЯ 2019 | Почистване след ремонт София. Специализирани сме в почистването и поддръжката на апартаменти, офиси, търговски обекти, производствени помещения, складове, както и професионално почистване на прозорци, фасади и реклами.

Аchi 94

София,кв.Драгалевци,ул.Гергьовче 12

Аchi 94

Аchi 94 | Основно почистване на жилища София. В стремежа си постоянно да разширяваме гамата и да подобряваме качеството на нашите почистващи услуги, фирмата ни винаги успява да задоволи индивидуалните нужди на всеки един клиент.

B and D професионално почистване и хамалски услуги

София, Кв. Надежда, ул. Йордан Хаджиконстантинов Джинот 88

B and D професионално почистване и хамалски услуги

B and D фирма за хамалски услуги и професионално почистване на офиси и домове. Предлагаме гарантирано качество на услугата,която се индивидуализира спрямо вашите нужди за почистване .

Импера 777 ЕООД

Импера 777 ЕООД | Комплексно почистване София. Самостоятелни услуги като измиване на прозорци и дограми, машинно почистване на меки и твърди подови настилки и импрегниране