Етикет: Козметика Пловдив

ANNEMARIE BÖRLIND

Пловдив, ул.Коматевско шосе 168 Г

ANNEMARIE BÖRLIND

ANNEMARIE BÖRLIND - Пловдив. Немската козметична компания Annemarie Börlind е приела и спазва този принцип вече над 60 години, създавайки най-пречистаната, кожно-поносима козметика,

La Fleur Parfums

Пловдив, ул. Гладстон 5

La Fleur Parfums

La Fleur Parfums I Козметика I Парфюми I Душ гелове I Лусиони за тяло I Пловдив. Магазин La Fleur ще ви впечатли с огромно разнообразие от оригинални парфюми, подаръци и много изненади.

Салон за красота Вероника

Салон за красота Вероника I Салони за красота I Фризьорство I Масажи I гр. Пловдив. Салон за красота Вероника предлага фризьорство и класически масаж. Професионални курсове по фризьорство....

Студио за красота Орхидея

Пловдив, ул. Костаки Пеев 5 до Пловдивският Университет – ректорат

Студио за красота Орхидея

Студио за красота Орхидея І Поставяне на мигли Пловдив. Екип от професионалисти, за които няма невъзможни неща се грижат за своите клиенти.

Radost Tsaneva Nails

Пловдив, ул. Панагюрище 13

Radost Tsaneva Nails

Radost Tsaneva Nails I Маникюр Пловдив, Маникюрът е визитната картичка на всяка жена. Поради тази причина е добре винаги да бъде поддържан в добър и здрав вид.

Салон за красота La Bella Vita

Пловдив кв. Кючук Париж ул."Гевгели"27 (Събота пазар)

Салон за красота La Bella Vita

Салон за красота La Bella Vita, Лазерна епилация Пловдив. Следвайки пулса на съвременните и динамични хора, мисията ни е да Ви помогнем не само да сте здрави и красиви, но и да се чувствате неповторими.

VOGUE VISION

Пловдив ,ул. Леонардо да Винчи 14

VOGUE VISION

VOGUE VISION предлага за своите клиенти :маникюр,педикюр,козметика,фризьорство и поставяне на мигли.Марката с която работим са La Biosthetique( френска бутикова козметика )

Масажно студио Различна

Перник, София, Варна, България

Масажно студио Различна

Различна І Студио за масажи в град Перник. Възстановителните разтривки включват система от класически масаж и други масажни техники като антистрес масаж, постизометрична релаксация.