Техно Груп М ООД ( Visit Website )

Техно Груп М ООД

Като наследник на утвърдени дружества в бранша ние предлагаме основно техника втора употреба от Япония-трактори, кари,платформи,мотоблокове и друга самоходна техника и нов прикачен инвентар на водещи производители...

Презентация

Техно Груп М ООД

ТЕХНО ГРУП-М – Търговска и развойна дейност в областта на селскостопанска техника и прикачен инвентар за нея, строителна и друга самоходна техника, резервни части, представителства.

 

Като наследник на утвърдени дружества в бранша ние предлагаме основно техника втора употреба от Япония-трактори, кари,платформи,мотоблокове и друга самоходна техника и нов прикачен инвентар на водещи производители.

 

Днес благодарение на коректната ни търговска и развойна дейност сме утвърдени доставчици на земеделски производители, предприятия и частни собственици.

 

 

Разполагаме със собствена сервизна база и складове за резервни части.

 

Професионалното и коректно обслужване, за което се грижи екип от висококвалифицирани техници и търговски специалисти. Гарантиране най-доброто обслужване в сектора.

 

При нас имате идеалната възможност да направите своя правилен избор, да тествате техниката в реални условия, да получите пълна техническа консултация, инструкция за експлоатация и техника за безопасност, както и богата гама от нужните ви резервни части.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Техно Груп М ООД - Сливен

Техно Груп М ООД - Сливен

0888 587 093 / 0887 63 53 43

Сливен, ул. Банско шосе №55

Техно Груп М ООД