Термотех инженеринг ЕООД ( Visit Website )

Сервиз за климатици София Термотех инженеринг ЕООД Термотех инженеринг ЕООД
Термотех инженеринг ЕООД

Най-важен за нас е Клиентът. Задоволяването на нуждите на Клиента и съвместното разрешаване на срещаните проблеми е и винаги ще бъде приоритет за всички членове на колектива на Термотех инженеринг ЕООД...


Презентация

Термотех инженеринг ЕООД Термотех инженеринг ЕООД Термотех инженеринг ЕООД Термотех инженеринг ЕООД Термотех инженеринг ЕООД

Термотех инженеринг ЕООД

Проект

Проектиране на отоплителни - вентилационни инсталации на еднофамилни сгради, промишлени и административни обекти. Проектиране на хладилни камери и технологично-хладилно оборудване за търговски и промишлени обекти. Проектиране на ВЕИ и термопомпени инсталации.

Монтаж

Монтира климатични и вентилационни инсталации по собствен проект или по проект, изготвен от други фирми. Настройка и пускане на съоръженията, както и обучение на персонала за правилната им експлоатация.

Сервиз

Извършване на диагностика и ремонт на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, хладилници и хладилни инсталации. Доставка на резервни части и гаранция след извършване на ремонта.

 

Термотех инженеринг ЕООД

Климатична Техника

Проектиране, доставка, монтаж, ремонт и абонаментно обслужване на Климатична Техника (сплит системи,VRF системи чилъри) за еднофамилни жилища, офиси, хотели, ресторанти, промишлени сгради.

 1. Изготвяне на проекти за климатизиране на еднофамилийни жилища, офиси, апартаменти, обществени сгради и производствени комплекси.
 2. Доставка на климатична техника по наши и готови проекти от водещи фирми Daikin, Mitsubichi elektric, Tuchiba, Midea, LG
 3. Монтаж на климатична техника по изготвени проекти съобразно Техническите изисквания на проекта, настройка и пускане на съораженията, обучение на персонала за експлоатация на съораженията. Поддържане и ремонт в гаранционен срок.
 4. Ремонт на климатична техника с доставка на резервни части и гаранция след извършване на ремонта.

Термотех инженеринг ЕООД

Вентилационна техника

Проектиране, доставка, монтаж, ремонт и абонаментно обслужване на вентилационна техника за промишлени сгради,офиси,кина и театри.

 

КАКВО Е ВЕНТИЛАЦИЯ?

Вентилацията представлява система от вентилационни елементи и съоръжения като вентилатори, филтри, нагреватели, въздуховоди, вентилационни решетки и др. които изхвърлят замърсения въздух и вкарват чист въздух в помещението. Вентилационните системи поддържат чистотата и подвижността на въздуха в предварително зададени граници.

 

Термотех инженеринг ЕООД

Автоклиматици

Диагностика, ремонт и зареждане на автоклиматици. Фирмата е с дългогодишен опит в сферата на автоклиматиците. Ние предлагаме пълнене на автоклиматици, дозареждане на автоклиматици, профилактика както и цялостно зареждане на автоклиматичната система. Използваме само висококачествени материали

Какво представлява зареждането на автоклиматика:

 1. Изтегляне на остатъчното количество фреон в системата
 2. Надуване на системата под налягане - проверява се за пропуск в автоклиматичната система.
 3. Проверка за течове с УВ лампа и пропускотърсач.
 4. Вакумиране на системата посредством вакуумпомпа.
 5. Поставяне на UV оцветител и масло.
 6. Цялостно пълнене на системата с необходимото количество фреон
 7. Цялостна проверка на системата ви и замерване на изходящият въздух от въздухоотводите.

Какво е профилактика на климатик?Най-общо казано: профилактиката включва разглобяване и измиване на пластмасовия капак на вътрешното тяло наклиматика; почистване на топлообменика с препарат, четка и пароструйка. При необходимост -  разглобяване на кондензната вана и торбината плюс тяхното измиване, след това сглобяване на вътрешния модул в първоначалния му вид. Според конкретната нужда може да има почистване на външното тяло (топлообменик, перка и кутия ) с водоструйка и препарат.

 

Сервиз за климатици София

 

Термотех инженеринг ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Термотех инженеринг ЕООД - София

Термотех инженеринг ЕООД - София

0896 204 444 / 0887 315 594

N/A

София

stoian50@abv.bg

Хладилници

Фирмата предлага на своите клиенти Проектиране, доставка, монтаж, ремонт и абонаментно обслужване на хладилна техника за дома, офиса, ресторанти и хотели. Разбира се може да ни потърсите ако имате нужда от промишлено хладилно оборудване, медицинско хладилно оборудване и специализирана хладилна техника за научни изследвания - Ние ще отговорим с професионализъм на Вашите въпроси и нужди.

 

Хладилници