The Pub ( Visit Website )

Пъбове София The Pub The Pub
The Pub

При нас винаги ще видите усмихнати и отзивчиви хора. Разполагаме с голям арсенал напитки и бира...


Презентация

The Pub The Pub The Pub The Pub The Pub

The Pub

The Pub

Заповядайте в The PUB, Българският бар в София. Заведението се намира на най-възловото кръстовище в София на Сточна Гара, между ул. Константин Стоилов и бул. Сливница на самият ъгъл в посока бул. Мария Луиза.

 

Ще ни познаете по табелата.The PUB е в стил английски пъб и има приятна атмосфера за любителите на такъв тип заведения. Ако минавате от тук СПРЕТЕ се в The PUB, хапнете, изпийте поне една бира, и ако ви хареса пак ЗАПОВЯДАЙТЕ.

 

При нас винаги ще видите усмихнати и отзивчиви хора. Разполагаме с голям арсенал напитки и бира. Можете да гледате много мачове от всички първенства на Европа и Света. Може да се забавлявате с приятели, може ако ви е скучно да играете даже и карти.

 

За кухнята ни ех.... ми на място ще проверите. Но ние ви препоръчваме пържените ни картофи и крилцата те са идеалното мезе за биричката,предлагаме и свежи салатки, може и скара. Също можем да ви препоръчаме и нашият клуб сандвич The PUB. За клиенти с махморлук предлагаме Шкембе чорба. За интериор сме поставили много шалове на различни отбори и няколко стадиона за атмосфера.

 

Заведението разполага с 50 места вътре и 30 места в лятната ни градина. Също така за нашите клиенти предлагаме и безплатен WiFi. Климатикът ни ще ви накара да се чувствате по приятно в летните горещини,а зимата няма да я усетите,защото вътре е уютно и топло.Радваме се на различни клиенти с всякакъв вкус. За пушачите имаме удобно място за пушене в градината под летните лъчи и системата ни за охлаждане. Много удобно за вашето ПАРТИ, РОЖДЕН ДЕН и ДРУГИ КУПОНИ.

 

Всяка седмица различни ПРОМОЦИИ на различни видове алкохол. Също предлагаме и за обяд различни вкуснотийки. За хората,който не могат да дойдат на място правим и доставка.

 

Галерия

The Pub The Pub The Pub
     
The Pub The Pub The Pub
     
The Pub The Pub The Pub
     
The Pub The Pub The Pub
     
The Pub The Pub The Pub

 

Пъбове София

 

The Pub

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


The Pub - София


The Pub - София

0876 47 72 57

Пъбове

София, бул. Сливница 307

( Колелото на Сточна Гара)

thepub@abv.bg

The Pub

The Pub

 

Работно време:

Понеделник - Събота от 10:00 до последния клиент

Градината работи до 22:30 часа